od kuko61 23. 2. 2021 20:40
Ja som osobne po polroku spokojny.
Mi Box S pouzivam hlavne na streamovanie, kde nie je ziadny problem. Mam nainstalovany Horizon Go, Magio Go, Skylink Live, Mall TV, Netflix - vsetky funguju bez problemov.
Na streamovanie filmov ulozenych na NASe alebo PC pouzivam Nova Video player alebo MX player, skusal som aj Kodi, ale len na prehravanie filmov a tiez fungoval bez problemov.
Zasekany system zatial nemam, ale nic viac som tam neinstaloval, okrem toho co som pisal uz len filemanager, Smart Youtube TV, Aptoide TV a par malickosti.
Pri streamovani youtube z PC alebo telefonu musis pocitat s reklamami, pretoze sa prehrava cez oficialnu apku na Mi Boxe.
Co sa tyka rychlosti pripojenia, robil som Jellyfish video test pri roznych pripojeniach.
- Pri pripojeni cez USB-Ethernet adapter bez trhania box prehral video s max 45 Mbps.
- Pri 5GHz Wifi pripojeni video s max 55 Mbps.
- Ked som si videa nahral na rychly USB kluc a pripojil ho ako Device Storage, MX player mi bez problemov prehral 100 Mbps h264 video a aj 120 Mbps HEVC video.
Takze vykon boxu staci aj na prehratie videa s vysokym bitrate, uzke hrdlo je prepojenie cez Wifi alebo USB-Ethernet adapter. Ale zase pokial sa chystas pozerat ripy, tie vacsinou ani v 4K 45-55 Mbps nedosahuju. Maju variabilny bitrate a aj kvalitne 4K ripy dosahuju spicky okolo 30 Mbps. Takze to v pohode 5GHz wifi alebo USB-ethernet adapter zvlada.
Jedine, s cim by bol problem su 4K remuxy alebo BD disky, tam je maximalny bitrate aj cez 80 Mbps. Tam uz by si potreboval box s gigabitovym eternetom. Ale tie zase nemaju okrem Nvidie Shield cerifikaciu a neprehraju Netflix, Youtube v 4K alebo HBO Go vo FullHD.
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / Elemental Watson / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, DT990Pro, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565