od niio 18. 12. 2008 21:42
takze mozem porovnat 32LG6000 a philips 32pfl7403D. Priatelia, nie je co porovnavat. philips ma dostal na plnej ciare. farby a kontrast su v poriadku, mozno rovnake, ako u LG, ale philips omnoho lepsie zvlada nekvalitny signal. ja mam pocit, ze magio zacalo vysielat vsetky programy HD a to neprehanam. Nebadam ziadne plastikove farby, ziadny rozmazany obraz ani na eurosporte, ani pri pohlade zo vzdialenosti 1m. Pri LG som si radsej sadol 5m od telky, aby sa stratili chyby obrazu. Pri Philips mozem sediet dva metre a nie je problem s detailami. Na vlastne oci vidim, ze pri kvalitnom TV je 32" uhlopriecka dobra na 2-3m vzdialenost pozerania, co sa pri LG nedalo povedat. Vsetok obraz na philips vyzera, ako markizacke spravy na LG. 100Hz a 3ms robi svoje. obraz ani netrhne, fotbal je ostry ako britva, super sa dokaze vyrovnat ciernymi pruhmi, hned roztiahne obraz podla potreby. Zvuk je lepsi na philipse, konecne ma aj basy. svetelny senzor je lepsi na philipse(mam ho zapnuty), lebo na LG bol obraz uplne tmavy, nepozeratelny na svetelnom senzore.
na LG mi vadilo, ze som casto musel nastavovat obraz, hlavne zoom. na philipse sa dialkoveho ani nechytim. LG malo velmi vela nastaveni moznosti obrazu. Philips ich ma omnoho menej a uplne mi postacuju.
Ked som na LG stopol obraz, tak bolo vidiet nedokonalosti a rozmazanosti, na philipse je obraz po zastaveni ako fotka. Mozno mi este trochu vadi ten dynamicky kontrast, ked viacere sceny su v tmavych miestach az moc tmave, napriklad, ked ma niekto cierny kozuch, tak kontrast kozuchu je taky silny, ze ten kozuch je uplne cierny a nie je vidiet ziadne detaily, proste len ciernu siluetu. Musim sa este pohrat s nastaveniami.
uvodny sprievodca v prevedeni demo rezimu (ked kazda polovica obrazu prezentuje ine nastavenie) prevedie majitela nastaveniami, ked si vyberie, ci chce mat obraz ako vyzera na lavej alebo pravej strane.
povodne som chcel telku do 15tis. po viditelnych skusenostiach hovorim: radsej si priplatte za kvalitnu TV a tou Philips 32PFL7403D urcite je. Uplne odporucam.
AMD X2 5000+ BE 2.6@3.1,ASUS EAH3870 512DDR4 890/1196,ASUS M3A AMD770FX,Samsung 16MB 250GB HD252HJ + 32MB 1TB HD103UJ ,WD320GB 7200rpm USB2.0, 4x2GB DDR2 800MHz, LG 20" LCD L204WT-BF 5ms 1680x1050,Artic freezer pro64,Fortron 400W Blue storm II