1/ Subjektívny test rôznych vstupných signálov a porovnanie s CRT 86". Sledovanie zo vzdialenosti 1.5m:
- káblovka analog, nevalnej kvality
výsledok prekvapivo dobrý
očakával som hrôzu, naopak obraz porovnateľný s CRT. V určitých ohľadoch lepší možno vďaka menšej ploche obrazovky. Pri zapnutí funkcie potlačenie šumu odstránenie zrnenia a vád obrazu káblovky na veľmi dobrej úrovni. S tým samozrejme ale aj "vyleštené" xichty moderátorov

Najväčší nedostatok je potreba neustáleho prepínania formátu pretože signál do káblovky je upravovaný operátorom, čo nie vždy vyhovuje tomuto TV
- analog na vlastnú anténu
výsledok veľmi dobrý
prepínaie formátov bez problému. Vykreslenie obrazu v rámci možností, v porovnaní s CRT určite OK. Iné je podanie obrazu, ktoré jednomu môže vyhovovať viac inému menej
- SAT cez HD prijímač, HDMI pripojenie
rozlíšenie HDMI výstupu 1080i (TV to zvláda, ale obraz má len 720)
SD stanice v trochu lepšej kvalite než CRT, najmä písmenká na obrazovke podstatne lepšie zaostrené.
HD absolútna prevaha LCD, škoda popisovať, to treba zažiť. Jemné detaily na kanále ArteHD rovnako aj bundesliga na AnixeHD perfektné. Strach z rychlých pohybov zbytočný, ale je to 26".
rozlíšenie HDMI výstupu 576i, 576p, native
podstatne horší obraz u všetkých sledovaných staníc. Pôsobí to na mňa ako by upscaling TV bol podstatne horší než SATreceivra.
Prepínanie formátov OK
- DVB-T
v mieste bydliska TV síce naladil slovenský DVB-T ale vidieť sa nedalo nič len stuhnutý zelený fľak.
Rakúsky DVB-T na anténu "sito" fungoval OK. Bohužiaľ toto je najväčšie sklamanie a prepadák (subjektívne!). Obraz pozadia a písmenká nepostrádajú ostrosť obrazu, jemné duchy z analogu samozrejme tiež nie sú, ale xichty sú rovnako nevýrazné ako pri potlačení šumu na analogu alebo pri nízkom toku dát na sat.
Dátový tok myslím tento TV nevie zmerať, ale rozlíšenie tohto DVB-T vysielania je - zdá sa mi že to svietilo na lište programu - len 478 (?). A tak upscaling TV na rozlíšenie panela sa asi nevydaril.
2/ Ladenie TV
hodnotím na 1, automatika aj ručné doladenie a zmeny, presuny programov, delenie do favoritných listín v pohode
3/ EPG
hodnotím na 1 s hviezdou. Zobrazené v tabuľke, možno preskakovať 30min alebo 2hod alebo 1deň. Možno vyhľadávať napr. filmy, šport, alebo podľa roztriedenia programov.
Slovenčina OK.
4/ TXT
to asi dnes každý TV zvláda v pohode
Prípadné dotazy odpoviem