Stránka 4 z 4

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2011 04:39
od evlo
Tak DLNA vubec pouziva snad i uplne jiny protokol nez udp a tcp-it, snad i primo upnp.

Zadne allshare, dikybohu, neexistuje, je to standardni dlna, jen samsung, resp. jeho technicka podpora tvrdi, ze ne, no, jsou sami proti sobe, ze.

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2011 08:03
od Yco_
Čau,

mám ešte dve otázky.

1. Mám dva fyzické disky, na ktorých sú rovnaké názvy adresárov, napr.: E:\Video\Film, D:\Video\Film. AllShare v Samsung TV mi ukazuje Video, Video, čo je ok. Ale už mi neukazuje oba filmy, ale len jeden a navyše som zatiaľ neprišiel na to, ako si vyberá, z ktorej zložky ten film nazdieľa? Aby som bol presnejší, vidím, že je to napr. len z D disku, ale nechápem prečo?
Je to nejakou vlastnosťou DLNA? (Napr. že neprepisujem prvý zápis, ktorý som našiel? To by som pochopil.) Ale predsa len sú to dva rôzne disky (a aj keby boli iba logické), takže aj cesty k nim nie sú identické...

2. Aký užívateľský účet používa AllShare pre prístup k zdieľaným zložkám vo Windows -e? Účet Everyone, ktorý som zatiaľ nastavil, by som radšej zúžil... Úplne najlepšie by bolo, keby sa mi k niektorým filmom - nevhodným pre deti - napr. Hra o tróny, deti nedostali, ale ja áno. Keď som vo Windows -och nastavil v zabezpečení iba môj účet, TV mi nevidel filmy.

Vďaka za odpovede.

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2011 13:07
od evlo
1. to by dlna umet melo, minimalne to je to 100% resitelne dlna serverem s knihovnou, ale jak pisu dve slozky "video" by melo jit v dlna zobrazit vedle sebe.
Tady uz se dostavas do radnych sracek, ale - distribuce obsahu mezi fyzickymi disky je na windows resitelna jedine pomoci DFS, jakekoliv jine reseni je nekompletni (pak existuji jeste draha hardwarova reseni a do tech uz nevidim (nemyslim samozrejme nas) ).
2. Everyone neni ucet, a uz vubec nejde zrusit. DLNA nic jako rodicovskou kontrolu neumoznuje (alespon jsem to nikde nevidel implementovano pokud ano).
Je me docela divne proc tahas do allshare windows prava. Netusim jako co bezi allshare service na pc, takze pokud jsi nastavil prava pouze sobe allshare bezi treba jaki dement\allshare, tak to funguje jak ma.

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2011 13:37
od Yco_
@evlo

1. ako vravím, obe zložky Video vidím, ale v každej je rovnaký obsah z disku D. skúsim to premenovať, keď to bude možné. verím, že to môže pomôcť.
2. ak by som vedel, ako presne funguje DLNA, nepýtal by som sa tu na fóre. Oprávnenie EveryOne (sorry, nie účet) nemusí byť implementované a predsa to bude bežať, ak má oprávnenie ten ktorý užívateľ/ program/ služba pre čítanie. ak je DLNA službou, ako píšeš, viem sa na to pozrieť bližšie. ak je to "iba protokol", musím vedieť, akým užívateľom/ službou je reprezentovaný...

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2011 17:05
od evlo
Melo by to byt skutecne tak, ze by melo skutecne stacit aby mel na cteni souboru pravo ucet pod kterym bezi dlna server. Typu ji to na neco jako dementik\local service - nejspis to bude v videt kdyz se podivas do services.msc, ale neznam aplikaci pro sdileni allshare na windows, a ani nechci poznat :) .
Pisu "melo by", protoze nekdo urcite vymyslel i nejakou zvracenou implementaci a treba to byl i samsung :)

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 12. 2011 15:43
od Yco_
Ahojte, premenoval som zložky a odinštaloval AllShare, takže mi zostal len PC Share a zatiaľ to beží. Oprávnenia si po-študujem, keď bude viac času "na hranie". Vďaka.

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2012 10:43
od Radas1989
Caute chci se zeptat mam dase rict podobny problem akorat trosku jiny pouzivam AllShare program co jsem stahnul primo na strance samsungu ale muj problem je takovi ze kdyz ten program otevru a chci tam dat slozku s filmem tak se to tam sice obevy ta slozka aji ostatni podslozky ze tam jsou ale nevidim v tom programu ze tam jsou vsechny podslozky jsou prazdne TV ten server AllShra vidi aji ty slozky ale nevidi ty soubory ktere jsem dal sdilet zkousel jsem vypnuti firevalu ale bez vyysledne diky pomoste :-)

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2012 11:09
od jito
To je česky nebo slovensky?
Samsung těch softů má několik.Tady je natavení pro PC Share Manager
http://www.youtube.com/watch?v=12yVAHgjk38
Pokud máš jiný,tak video návod není problém najít.

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2012 11:12
od Radas1989
Pouzivam ten program
http://www.samsung.com/global/allshare/pcsw/
A on mi ten program fungoval ale jak jsem zmenil Windows tak od te doby mi to proste nereaguje nevidim ty soubory jak v tom programu tak ani v TV jen ty soubory tam nejsou

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2012 11:14
od Yco_
@Radas1989

Mal som ten istý problém s All share. Na podpore Samsung -u mi s tým nevedeli pomôcť, preto používam PC share manager, ktorý beží v pohode.

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2012 11:15
od Radas1989
OK tak hned ted to vyzkousim ale zajimave je to ze mi ten program normalne fungoval to mne prave zarazi natom ale diky jdu hned zkusit
;-)

-- 28. 12. 2012 11:27 --

Ja to nechapu ono to vaze funguje strasne vam moc dekuju konecne muzu pouste filmy ve formatu MKV. normalne diky moc!!!! 8-P

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 12. 2012 11:35
od Yco_
Užite si to... ;)

Inak, sranda, ako toto vlákno stále ožije po Vianociach... ;)

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 26. 1. 2013 09:05
od mmilo
Zdravim, neviete mi poradit?
Mne stale vypisuje ked chcem zaregistrovat pc do allshare ze overovanie adresy MAC pocitaca zlyhalo. U vyrobcu si overte ci je MAC adresa sietovej karty platna.... neviete mi stymto poradirt?

Re: Allshare přes LAN

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 2. 2013 15:36
od Hugo12317
Asi nezbyde fakt nic jiného než nainstalovat jen Eset Antivirus (bez firewallu) připojení přes All share k notebooku jednou de a jednou zase ne, k mému obsahu v PC se nedostanu vůbec. Ve smart security 6 vse povoleno, nastaveno na sdileni, pouzivam interaktivni rezim takze pridavam pravidla a nic skusim restart a pak de smartka6 do pryc :-] :'(