FastCar píše:Já bych řekl, že problém máš, jelikož jsi omezen na jednu technologii tím pádem, a co hůř, na tu obrazově horší. Hlavně mi zde prosím netvrď, že lcd má lepší obraz (celkově), nemá. To není jen můj názor, ale fakt. Když k tomu připočteme faktor ceny, platí to dvojnásob. Tak to prostě je a nic s tím neuděláš Ty, já ani nikdo jiný, ať si říká, co chce.
Na sledování filmů je samozřejmě ideální prostředí večer (tma) - v kině taky nemáš rožlé. Když Ti vedle sebe postavím lcd a plazmu ať se díváš na film, Ty si sedneš k plazmě, proč? Protože Ti bliká, což je Tvoje smůla, problém w.e , nazývej to jak chceš. Kdyby plazma dle Tebe neblikala, sedl by sis k ní. A pokud ne, končím debatu s Tebou na toto téma a myslím si své.
Právě jste částečně potvrdil moji domněnku, že správně nechápete mnou (a nejen mnou) psaný text. Já reagoval slovy - „s tímto problém nemám“ na Váš příspěvek z 13. 6. 2013 19:27 hod. Chtěl jsem tím uzavřít OT diskuzi a vyjádřit kompromisní souhlas s Vámi prezentovaným názorem. Bohužel jste pokračoval dál a již ukončenou debatu (ukončenou Vámi) opět zcela nevhodným, ultimativním způsobem, který jasně a jednoznačně vytyčuje cestu pro nutnost odpovědět dle Vámi napsaného, obnovil. Vy nediskutujete, ale hlásáte. Vy vůbec nechcete chápat můj názor, nezamýšlíte se nad ním.
Abych lépe vyjádřil své pocity použiji, když dovolíte, přirovnání. Do prodejny s obuví přijíždí na kolečkovém křesle člověk bez nohou. Aniž byste si poslechl jeho názor, zjistil jeho potřebu, cynicky mu vnucujete nové, výborné a celoodpružené sportovní boty, protože je to špička na trhu.
Znovu po „milionté páté“. LCD i plazma jsou kompromisní technologie, kdy každá z nich s sebou přináší jisté výhody a nevýhody. Následně bude na každém uživateli a jeho kvalitě zraku, jakou pro sebe zvolí. Mě zajímá právě ten člověk - ten, který vybírá.
Upozorňuji Vás, že aniž bych měl cokoliv proti plazmovým televizorům a příznivcům této technologie, překračujete ve svých příspěvcích chuť diskutovat korektně. Agrese a neomalenost jejich formy může být počátkem pro vznik nežádoucího chování ostatních - napomáháte vzniku flame-war. Sám pak ve své „okázalosti“ ještě tento cíl
potvrzujete.