RyanGigss
Ahoj promin ze to pisi sem.
Zminenou TV mam uz skoro mesic a jsem s ni hodne spokojeny (to je jeste k tematu) nasleduji uz tolik ne...modum se omlouvam za OT.
V jednom prispevku jsi rozepsal, kdo co vyrabi, jakou znacku kdo koupil atak, jiste se pamatujes.¨
V pripade philipse to uz diky tobe vim, ze jde o cinskou spolecnost TPV a jak jsi psal, nagativum to neni, proc by take bylo...cinani dneska vetsi firmy skupuji, jsou pruznejsi, lepe uspokoji trh a vice vydelavaji, takze se jim pocatecni investice po prad letech bohate vrati, napr. drive koupili volvo os. divizi, nakl tusim pozdeji take, znacka prosperuje lepe nez kdy driv, vyroba ve svedsku zustala zachovana, hodnota znacky take takze neni co resit, podobne je to s jaguarem, ci roverem, ty koupili snad indove (tusim ze tama)
Dost uz ale reci okolo, dnes mi konecne dorazil balicek s radiobudeikem philips, za nasbirane body v iBOD programu ČSpořitelny.
Ja mam tradicni znacky jako panasonic a philips uz nekilik let velmi rad, pro design a spolehlivost, takze s radiobudeikem byla volba vcelku jasna.
Cinane tedy koupili TV divizi, kdo prosim vlastni ty zbyle, maji tam jeste holandane nejaky podil, jde o divizi spotrebni elektroniky, audio-video a dalsi, no a jeste zbyva divize s bilymi spotrebici a ta co dela zarovky, zarivky,LED a dalsi el. material.
Na krabicce je toto a casti nazvu jsou v holandstine prijde mi to jestli to nemaji nejak napul, ale podle napisu to spis dela nekdo v licenci od philipse, nebo je to klasika OEM vyroba, cert aby se v tom vyznal