Stránka 1 z 1

Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2015 19:37
od kitrab
Zdravím,

nemá někdo zkušenost s klávesnicí s touchpadem k TV Panasonic TX-55AS640E ?
Dívat se po BT nebo po USB radiové ?
Např. tohle pojede ?
http://www.czc.cz/logitech-wireless-tou ... 12/produkt
Díky.

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2015 20:14
od spyko
Stejnou klávesnici používám u panas.50st60-vcelku pohoda,jelikož jsem starší člověk ,dělá mi malé potiže přechod z obyčej.klaves.s myší,věřím že mladší tento problém mít nebudou!

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2015 21:17
od kitrab
díky, lepší jakákoliv klávenice než to vyklikávat ovladačem :).

Ještě bojuji s ovldáním přes Ipad a mobil s droidem. Appku jsem nahodil na TV povolil ale stejně apka TV nenajde. Inet jede pingnu si na TV. Scan portů a žádný otevřený.
Není někde ještě nějaký háček co nastavit ?

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2015 23:23
od leroj
mám tu samou tv a i tu klávesnici z odkazu a jede perfektně

na Androidu používám Panasonic TV Remote 2 a nepamatuji se, že bych něco nastavoval...

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 3. 2015 23:52
od Pavel-biker
K 55AS640E mám bezdrátový set klávesnice + myš USB Genius SlimStar 8000ME CZ+SK a bez problémů. Zadávání znaků z klávesnice, myš na web.

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 3. 2015 18:09
od kitrab
Záhada hlavolamu odhalena.
Při připojení TV LAN kabelem tablet / mobil fungují, jupíííí.
Na WiFi ne :o)
TP-LINK TL-WR841N
WPA2-PSK, AES
se tomu prostě neche :)

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 3. 2015 19:34
od MgX
kitrab můžeme přemýšlet i nad případným bugem ve firmwaru Tvého televizoru. Jinak je nutné v TP-Linku povolit UPnP volbu. Pro televizor je vhodné zvolit IP adresu ručně, tedy pevnou mimo rozsah DHCP, ale z LAN rozsahu. Nebo nechat přidělit IP přes DHCP a následně ji v routeru zarezervovat.

V případě, že využíváš skryté SSID sítě, pak ji odkryj a vyzkoušej takto.

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2015 10:20
od kitrab
SSID nemá skryto.
IP se přiděluje z DHCP a mám rezervaci.
UPnP mám povoleno.
v DHCP listu přes WiFi se mi TV hlasí jako "COM-MID1" přes kabel korektně pod názvem AS640 series".

V TV mám poslední verzi FW 3.101.

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2015 10:59
od MgX
Nemáš zařazenu v routeru nějakou filtraci s ohledem na MAC adresu zařízení? Asi ne, jen nahlas přemýšlím.

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2015 11:04
od kitrab
Hm nemám :(.
Je to jediný problém na co jsem narazil se síti.
Tiskárny, VU+, Xbox, 3x NB, 2x Ipady, 3x droid mobil vše jede OK :).
Není to zásadní problém, jen na routeru 4 porty jsou málo, musím přidat switch a hodit kabel :).

Re: Panasonic TX-55AS640E a klávesnice

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 3. 2015 12:38
od MgX
Pak to vidím na FW problém v TV. Ještě si zkus přijít veškerá nastavení sítě v TV, zda tam nenajdeš položku, se kterou by se problém mohl vázat. Položku tedy následně aktivuj, pro odzkoušení.