Nákup 55" FHD nebo UHD tv, rozpočet do 25tis.Kč

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod xtra01 20. 4. 2017 09:14

Zdravím experti, vzhledem k šíři nabídky TV, rozmanitostem parametrů atd. bych vás chtěl poprosit o drobnou radu ve výběru. Shanim min.55" tv na sledování ze vzdálenosti cca 3,5 m, sledování dvbt + filmy z NAS. Rád bych 100 Hz panel, určitě bych chtěl Wi-Fi, DLNA, HEVC, raději bych direct LED, hodil by se i mirroring. LG jsem víceméně vypustil kvůli slabším RGBW UHD panelům, zbývá tedy Samsung, Philips a Sony. Jenže Philips a Sony ma nevyzpytatelný Android. Rozpočet není strop, spíš morální limit. Beru jakýkoliv tajný tip, díky :)
xtra01
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 21. 4. 2017 12:25

Ahoj,
je to jako vždycky, pokud stačí fullHD, tak potom Samsung UE55J6272 (horší dostupnost, ale dá se ještě sehnat) Nebo Sony Bravia KDL-55W755C (tam je ale ten "nevyzpytatelný" Android) :-)
Pokud bys povolil uzdu morálním zábranám, tak pak je moc fajn Samsung KS7002, kde už za svoje peníze dostaneš i 10bit panel - pořádný HDR, 4k atd. Nebál bych se asi říct, že v poměru cena/výkon je to jedna z nejlepších TV, co dneska seženeš. ;-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtra01 21. 4. 2017 12:43

Aaaaa, díky za reakci, jelikož jsem horká hlava a chtěl jsem si mít na víkend s čím hrát, oželel jsem 100 Hz panel a sáhl po Panasonic TX-55DX600E z Alzy ve "výprodejové" ceně...když tak nad tím přemýšlím, ani už si nevybavuju, proč jsem vybral zrovna tuhle...asi, že podle Alzy to byla nejlevnější direct LED TV...vyzkouším uvidím...:)
xtra01
Junior

Odeslat příspěvekod Pingu2221 21. 4. 2017 13:08

Je to škoda, protože budget na slušnou TV máš, ale tak je to samozřejmě na Tobě. ;-) Tak ať slouží.
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtra01 21. 4. 2017 14:24

jasně, díky, vrátit do 14 dnů jí můžu tak jako tak...:)
xtra01
Junior