Ahoj, jen případ US verzí to určitě není, protože dneska jsem se byl schválně kouknout v Datartu a na vystaveném kusu, který tam mají, je pravý horní roh už mírně odlepený taky. Dá se to brát z několika rovin:
Někoho bude štvát jen vědomí, že něco takového na TV má a už jen z principu, že za to dal hodně peněz a má odlepený roh, TV vrátí. Což se dá pochopit.
Ale na druhou stranu je to stále jen kontrukční vada, která je prostě způsobená skutečnosti, že se panel zahřívá a jelikož jak už je zmíněno, tak zadní čast je jen nacvaknutá a mírně přilepená, tak se lepidlo teplem rozpoští a vzniká škvíra. (Samsung šetřil) Na zobrazovací ani jiné funkce to žádný vliv nemá a při běžném používání (sledování TV zepředu, nebo z úhlu to opravdu vidět není) Člověk se na to musí vyloženě zaměřit a koukat ze strany, případně seshora, aby viděla že zadní část úplně dokonale nelícuje s displejem. Ano, Samsung pochybil a není potřeba se přít o tom, jestli to je nebo není v pořádku, kord v této cenové relaci. Já za sebe můžu říct, že bych si KS7002 koupil i s vědomím, že se mi třeba někde vzadu po čase trošku rozlepí, jelikož jak jsem psal na funkčnost, nebo zobrazovací schopnosti tato vada vliv nemá a to je vlastně to jediné, co mě u TV zajímá.

Asi mě bude mít hodně lidí za blbce, ale berte to spíš jako jen takový osobní postřeh.

Samsung má navíc ještě velikou kliku, že v této ceně s těmito parametry je vážný nedostatek lepších alternativ.