Tak.. prvé skúsenosti:
Po presvedčení maminky v pondelok objednané a v utorok postavené..
Musím povedať že je to výborne dielensky spracované kov.. ale ťažké ako krava.. musela mi pomôcť polovička s vybaľovaním a postavením.. stojan som vpredu podlepil protišmykovými pásikmi čo jemne (odhadom asi 2stupne vychýlilo obrazovku dozadu z kolmice – asi to odlepím ) , ovládač pevný trochu ťažší ale účelný a klávesnička vzadu paráda (aj keď mám aj blututovú /či ako sa to píše J/)..
základné menu v rýchlosti intuitívne bez návodu, aktualizácia androidu a cez hdmi pripojenie skrinky od satelitu.. a išlo.. J
Obraz paráda – potom som ho skúšal nastavovať.. osobné, film,.. a potom do hlbších nastavení a je tam toho toľko, že som to len intuitívne nastavil a nechal tak.. dá sa s tým pohrať lepšie.. nebol zatiaľ čas.. (deti chceli pozerať oteckov..

)
Pripojil som blutut klávesnicu a ide bez problémov..
Pripojil som disk – náhodný film prehrávalo ale som si všimol že ako keby jemne trhalo obraz.. ale to som len skúsil a vypol.. dnes sa v tom začnem vŕtať čo je zle.. mal som to na starom 1TB disku s usb 2 a teraz som na noc skopírovať filmy na 2 TB disk s USB 3 (či ako sa volajú.. to rýchlejšie) a ten pôvodný chcem sformátovať aby sa naň dalo nahrávať – to som ešte neskúšal.. ale po obede idem na to..
Smart:
Nemám návod a len skúšam.. spustím šípkou a ide našiel som youtube a napodiv plynulo a rýchlo šlape.. ale.. chce to pri stlačení na lupu furt hovoriť.. nie je mikrofón tak je to na nič.. ide šípka na ovládači doprava a dá sa potom písať – trochu kostrbaté ale viem si to predstaviť že len povieš názov a vyhľadá to ako v telefóne.. ale toto asi nepodporuje.. smart som doteraz nepoužíval tak v tom plávam .. ale hovorím za 10 min čo som tomu /smartu/ obetoval viac neviem..
ďalej:
Sú tam nejaké filmové ukážky – čo neviem čo chce odo mňa. Asi kúpiť nejako.. som sa prihlásil do google účtu hádam mi to nebude sťahovať nejaké peniaze za to pozeranie.. neviem..
Potom je tam nejaké obľúbené v menu a neviem čo. Tam tápem.. tiež aplikácie.. videl som že niečo ponúka ale nevedel som čo chce.. tak som zatiaľ nechal tak .. som proste technický typ J
Je to málo tá hodinka čo som sa s ním hral .. ale som spokojný hlavne obraz a pozorovacie uhly.. aj s tých vzdialenstí čo pozerám je to fajn..
Rozdiel je patrnejší pri zdrojoch signálu.. HD paráda nižšie kukatelné
Ešte v posteli som si pri telke pozeral niečo na fóne a pri videu z youtube sa mi objavila ikonka telky pri lište a keď som to stlačil tak mi obraz prenieslo do teky.. som asi objavil Ameriku J , wifinu som nikde do TV nezadával tak neviem.. je len napojená z routru tak asi to.. neviem.. nevyznám sa ale ide.. asi to chce návod nejaký..
A skoro by som zabudol na ambilait – tiež fajn.. niekedy sa mi zdá že je to pri svetlých scénach až moc ale v nastaveniach som videl len podľa čoho (hudba, obraz,..) a ako má svietiť (nejaké prívlastky..). ale sila zatiaľ nie
A vyzera asi takto /foto z postele/
To sú prvé dojmy amatéra – spokojnosť zatiaľ na 95% - 5% len ten mikrofón a to vychýlenie
Budem sa s tým hrať dlhšie a postreby potom napíšem.. možno..
A chcem sa Vám ešte raz poďakovať za pomoc pri výbere..