Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
paulo78 píše:karlos.28 píše:Taky vám při DolbyVision obsahu na Netflixu občas se mění barvy?
áno pri stopnutom filme, sa zmení ,rozjasní akoby obraz
Josef Chvojka píše:Tak jsem si tu aplikaci stáhnul do TV Sony TV KD-49XG 9005. Obraz je opravdu velmi špatný jako by byl trhaný ještě, že cena byla 630Kč/rok. Kvalita je opravdu mizerná a nikde v apce se nedá nic nastavit myslím kvalita obrazu. Možná, že rozlišení není ani 720. Takže pokud s tím máte někdo zkušenosti, tak se ozvěte, zda to jde nějakým způsobem vylepšit.
_daRK píše:Skusal niekto v prehliadaci speedtest.net? Mam vysledky 12ms ping, a okolo 24-50Mbit na downloade, upload dokonca hlasi chyby.
Ze tam nie je gigabitovy adapter je skoda, ale nevidim dovod, preco by aj z toho 100Mbit mala byt len stvrtina az polovica. Mohol by ten speedtest net prosim niekto skusit u seba? Doplnim, ze mam 300Mbit linku a k telke ide cat6a kabel z gigabitoveho switchu. Na rovnakom SPEEDTEST serveri mi notebook na ethernete dava plny rozsah (300Mbit) na downloade. Skusal som ten isty test aj po vypnuti a zapnuti TV bez vyrazneho rozdielu. Reset som nerobil, nemyslim, ze by to malo pomoct. Update mam posledny dostupny (cez OTA, rucne som zatial ten najnovsi este neupdatoval, posledny update nevyzera byt bezproblemovy).
Briko píše:Dneska jsem si náhodou všiml, že když chci spustit (v režimu DVB-T2) HBBTV na ČT
tak obraz zmizí a jde pouze černá obrazovka. Ještě nedávno to běhalo OK, můžete
to někdo potvrdit ?
Briko píše:Dneska jsem si náhodou všiml, že když chci spustit (v režimu DVB-T2) HBBTV na ČT
tak obraz zmizí a jde pouze černá obrazovka. Ještě nedávno to běhalo OK, můžete
to někdo potvrdit ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků