Akce, slevy, výhodný nákup TV - tipy

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod petrajss 4. 12. 2024 11:31

Koupil jsem tu Philips 55OLED819 v datartu jak byla v akci nedávno, je to super tv, ale zjistil jsem, že prostě potřebuju minimálně 65. Kdyby někdo chtěl, je k dispozici v Brně za 25k, jinak do zítra vracím.
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mach.k 4. 12. 2024 18:42

Ahoj všem, chci se zeptat, co si myslíte o LD OLED65B46 v Planeu na "splátky" za 24.000 Kč? Podle hodnocení není řada C zas až o tolik lepší, aby se vyplatilo připlácet 10.000 navíc. Zajímavé je že mezi 55" modely tak výrazný rozdíl není. Nebo máte jiný tip na 65" v této cenové kategorii? Díky
mach.k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrajss 4. 12. 2024 21:04

Díváš se ve špatnou dobu, skončil Black Friday a ceny jsou zase na chvíli nesmysl u většiny TV. 65 C4 se dala koupit za 28.
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mach.k 5. 12. 2024 13:04

petrajss píše:Díváš se ve špatnou dobu, skončil Black Friday a ceny jsou zase na chvíli nesmysl u většiny TV. 65 C4 se dala koupit za 28.

Já myslím, že konkrétně tahle 65" řada B je teď na nejnižší ceně, ale možná se pletu. Ale i tak otázka zní, zda se vyplatí připlatit 4-5 tisíc za řadu C, když by byla ta možnost?
Díky
mach.k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod petrajss 5. 12. 2024 17:59

To si musíš rozhodnout sám. Využiješ 144hz oproti 120hz? Záleží ti na trošku vyšším jasu? Sleduješ hodně contentu v nižší kvalitě, který C4 umí líp upscalovat a vyhladit?
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod airmt 5. 12. 2024 22:23

jj, bude to relativní, jak u koho. V recenzích píšou, že B4 a C4 nedělí až tak velké a zásadní rozdíly v reálném použití (např. myslím video od Rtings nebo jiné srovnávací na YT). Ale pro někoho to může mít smysl připlatit. Když má někdo psychologickou hranici za telku kolem 20 tisíc (protože to je třeba nákup na pár let), tak se mu připlácet nechce, jiný pětku navíc neřeší. Četl jsem na webu co-vybrat.cz, že nějakých 15-20 % svítivosti navíc v reálném použití nebo ve slepém testu v podstatě nepoznáš, jen když máš tyhle telky vedle sebe. Loni se prodávaly B3, předloni C2 apod. a lidi to kupovali spokojení a pěli chvály. Teď jsem třeba viděl v Datartu vedle sebe Samsung S85D a S90D v 55" velikosti a rozdíl v jasu tam v dané ukázce malý byl, ale za mě asi ne zásadní.
Dell XPS 13 (9350)
airmt
Junior

Odeslat příspěvekod petrajss 6. 12. 2024 00:00

Vtipná historka z datartu. Včera jsem tam byl a měli vedle sebe S95D a G4, zrovna se dívám na s95d a v tom se zamnou zjeví prodavač a říká mi, že se zrovna dívám na nejlepší televizi, jaká se v současnosti prodává. Tak mu na to říkám, že na G4 jsem se díval před chvílí. A už to začalo, "Milý pane....". Přestal jsem poslouchat, když mi řekl, že obě tv používají stejnou technologii panelu, ale samsung o level lepší. Zeptal jsem se ho, jestli ta o level lepší tv umí Dolby Vision, a šel pryč. Je mi fakt líto lidí, co se v tom vůbec nevyznají, a v obchodě si nechají něco nabulíkovat tady od těch mastičkářů. Samozřejmě že s95d stála o 10k víc.
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 6. 12. 2024 07:30

Oni se třeba i vyznají, ale snaží se prodat to, na čem mají vyšší marži.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod petrajss 6. 12. 2024 10:29

Já vím, že se vyznají, a zároveň se snaží prodat to s největší marží. Můj point byl právě to, že se neštítí zákazníkovi ani vyloženě lhát.
petrajss
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tombas 6. 12. 2024 13:01

Člověk musí chodit do prodejen řádně vybaven znalostmi, dokonce se nedá spoléhat ani na to, co tam vidíš. Speciální osvětlení, specifické nastavení, platí to u TV, oblečení i u salámů.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fishman 6. 12. 2024 16:27

.
Naposledy upravil fishman dne 6. 12. 2024 16:29, celkově upraveno 1
fishman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fishman 6. 12. 2024 16:27

Sice je to tady hlavně o TV, ale jinde jsem nenašel nic o akcích a tipech na soundbar. Třeba někdo využije
Pokud někdo shání soundbar k TV, tak v pondělí jsem objednal a dnes přišel. U nás cena více než dvojnásobná https://www.tink.de/p/harman-kardon-citation-multibeam-700?utm_campaign=&utm_content=&utm_source=idealo&utm_medium=pricecomp&utm_term=13030&opt_92=3

Nenabízí zaslání do ČR, tak jsem použil http://www.mailboxde.cz a za 250kč doručeno domů.
Naposledy upravil fishman dne 7. 12. 2024 12:26, celkově upraveno 1
fishman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eiben 7. 12. 2024 08:08

Tak to je nadherna sleva. Kdybych nemel uz soundbar tak ho na tuty beru. Nestoji moc a o mnoho lepsi zazitek ze zvuku jako z TV
eiben
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vandame666 7. 12. 2024 08:55

já zase nechápu jak ho objednat
vandame666
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fishman 7. 12. 2024 09:34

Musíš si zřídit adresu v Německu, můžeš přes ten druhý odkaz. Bude ti přidělená zdarma, tu zadáš jako doručovací a až ti to tam přijde, vyzvou tě emailem zaplatit to přeposlání k nám. Tady to vyšlo na 250kč, ale jsou i jiné podobné služby.
fishman
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka