-- 29. 9. 2019 08:39 --
evlo:
Q80 má stejný povrch jako q85. Ve finále je to takřka stejná TV, akorát nemá One Connect Box, ale má vstupy standardně ze strany. Teď jde za 43992,-
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Bazito píše:Neměl by někde mall kódy na televizi Samsung UE55RU8002 a pračku Gorenje WESPI82? Děkuji
indeshit píše:a kterou TV poptáváš? vím o pár lidech, co tam něco "zablokovali" za ty ceny
Dolnma9 píše:indeshit píše:a kterou TV poptáváš? vím o pár lidech, co tam něco "zablokovali" za ty ceny
A jake televize? Mam objednanou prave Samsung 55Ru8002 v te 30% sleve (celkem za 14000), ale premyslim, zda ji nestornovat, protoze ji tu furt nekdo chvalil, ale kdyz jsem si o ni precetl na ruznych strankach a yt, tak jsem zjistil, ze neumi 4k 120hz kvuli hdmi 2.0, nema 5ghz pro miracast a ten obraz pry nic moc...
Pandero píše:Dolnma9 píše:indeshit píše:a kterou TV poptáváš? vím o pár lidech, co tam něco "zablokovali" za ty ceny
A jake televize? Mam objednanou prave Samsung 55Ru8002 v te 30% sleve (celkem za 14000), ale premyslim, zda ji nestornovat, protoze ji tu furt nekdo chvalil, ale kdyz jsem si o ni precetl na ruznych strankach a yt, tak jsem zjistil, ze neumi 4k 120hz kvuli hdmi 2.0, nema 5ghz pro miracast a ten obraz pry nic moc...
Ahoj, kde bys vyuzil 4K ve 120fps? Zadnej takovej zdroj neni. Stejne tak 5GHz pro Miracast? Za ty penize je to i obrazove vyborna volba.
mejra píše:Využil už někdo tu visa slevu na mall? Jak dlouho jste čekali na poukazy?
https://www.mall.cz/visa
dede píše:Ten Samsung je z nouze cnost. Co si budeme nalhávat. Slušné televize začínají nad 25tis. Mě se líbí LG 55Oledb8, ale 30litrů prostě za televizi nedám, mám jiné výdaje.