Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
maro2455 píše:A funguje to tedy jak zde u jinych zminovanych nakupu na splatky a naslednem zruseni? Vyjde ta tv tedy nakonec na 32k?
.soul píše:Na planeo.cz sleva 20% na vše v případě koupení na splátky. Např. LG 65OLEDB9 za 31990 (splátky dohromady na 35189). Vzal jsem, nebylo nad čím váhatKdyž se mi podaří ten úvěr zrušit, tak je 65" OLED za 31990 úplnej luxus a i kdyby ne, tak za 35k je to taky fajn.
kremilek10 píše:chlapi stoji vam to za to ?
nechapu jak si muzete dneska myslet, ze uver je sranda a kdokoliv te bance ceka az si koupite telku na uver a v zapeti ho chcete zrusit a telka zustane za puvodni cenu
Dokazu pochopit kdyby jste nemeli prachy a kupovali telku za par tisic ...
neblbnete...
ladisg píše:.soul píše:Na planeo.cz sleva 20% na vše v případě koupení na splátky. Např. LG 65OLEDB9 za 31990 (splátky dohromady na 35189). Vzal jsem, nebylo nad čím váhatKdyž se mi podaří ten úvěr zrušit, tak je 65" OLED za 31990 úplnej luxus a i kdyby ne, tak za 35k je to taky fajn.
Díky za tip, objednal jsem LG55OLEDB9 za 21500,- v případě, že to půjde doplatit, jinak 23600,-. Chtěl jsem původně nějaký vyšší model, ale když se prý B9 trochu pošteluje, tak má dobrý obraz. Za ty prachy, se alespoň nebude stresovat jestli se něco vypálí a tak
MgX píše:Toto vlákno nevyužívejte k diskuzím, dotazům a sdělením mimo jeho určení. Maximálně pokud se dotaz týká konkrétní slevy/akce. Kdo má dotazy k televizi, nastavení atp. založí si nové vlákno s adekvátním názvem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků