Stránka 14 z 19

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 3. 2019 18:19
od polda
To kmitá i obraz mimo televizi, kamera na *****.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 3. 2019 08:49
od Cuco6
polda
Nie, kamera je OK, podaj si to o 10 sekund dopredu, kedy to nabehne. Svetlo z TV rozhodi snimanie, kamera je blizko.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2019 19:56
od Kitt2002
Mohl bych se zeptat dalších uživatelů s ovladačem?Kromě hmotnosti,na kterou si asi časem zvyknu,mám pocit,že v ovladači není vše napevno.Mam pocit při vzetí ovladače do ruky,že je tam něco uvolneno.Mozna deska s klávesnicí.Nic hrozného,spíš nějaká větší vule.A ve spodní části ovladače.Diky za otestovani:)

Předpokládám,že když tv vypnu(nejspíš se uspi) tak když ji následně zapnu i číslem kanálu,tak nenabehne do tv režimu,ani do zvoleného kanálu,ale zapne se,kde naposledy skončila.Predpokladam,že to nepůjde nijak obejít,aby se pustila defaultně do tv.
Dcera byla zvyklá si občas tv pustit do pohádek na ČT:)

Předpokládám,že tlačítko Netflix na ovladaci asi nepremapuju třeba na Kodi,že?
iky

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2019 21:41
od MYCHAL S TVRDÝM
Nějakou vůli cítím v ovladači jen když na něj poklepu prstem a to je spíš jen takové drnčení v místě kde jsou baterky. Když ho chytnu normálně do ruky a dělám s ním psí kusy žádnou vůli necítím.
TV se zapne tam kde skončí, žádnou jinou možnost jsem neobjevil.
Přemapovat tlačítka jsem nezkoušel, popravdě ani nevím že je to nějak možné

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 7. 2019 22:30
od jardadts
Kitt2002:
Také mi v ovladači něco popojíždí.Předpokládám,že jde o nějaké gyro ,které zjištuje v jaké poloze je dálkový ovladač,jestli na klasické straně nebo na té klávesnici.

Tlačítko Netflix i jiné tlačítka přemapuješ přes aplikaci "App starter for netflix".

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 7. 2019 09:18
od Ryan Giggs
Kitt2002 píše:Mohl bych se zeptat dalších uživatelů s ovladačem?Kromě hmotnosti,na kterou si asi časem zvyknu,mám pocit,že v ovladači není vše napevno.Mam pocit při vzetí ovladače do ruky,že je tam něco uvolneno.Mozna deska s klávesnicí.Nic hrozného,spíš nějaká větší vule.A ve spodní části ovladače.Diky za otestovani:)

Najskôr to budu baterky, predsalen tam nie su napevno. A pri prudšom pohybe aj naražaju na dvierka.

Kitt2002 píše:když tv vypnu(nejspíš se uspi) tak když ji následně zapnu i číslem kanálu,tak nenabehne do tv režimu,ani do zvoleného kanálu,ale zapne se,kde naposledy skončila.Predpokladam,že to nepůjde nijak obejít,aby se pustila defaultně do tv.

Televizory si pamätaju posledny zvoleny vstup. Neviem či vôbec existuje televizor, kde by to fungovalo tak ako si to predstavuješ. Preto je na mnohych diaľkovych ovladačoch priamo tlačidlo pre vstup do TV vysielania.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 7. 2019 11:57
od Kitt2002
Ohledně ovladače,baterie to nejsou,ale nevadí.

Na posledním Smart TV Sony nebo Samsung(nebyl to Android ani Tizen),tak tv naběhla poslušně přímo do zvoleného kanálu po stisknutí příslušného tlačítka.Pri večerním vypínání prepnu do tv a nastavím kanál 6 :)

Díky za tip ohledně přemapování tlačítka,vyzkouším.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 7. 2019 13:31
od Ryan Giggs
App starter for netflix ak sa nemylim, uz nefunguje. Su ale alternativy, napr. Button Mapper.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2019 08:55
od Sxorpio
V inom vlákne som tu riešil pomoc s kúpou TV a nakoniec som kúpil 50PUS7303 a zobral posledný kús v exasofte na 5 ročnú záruku. Včera mi ho doviezli. Ale teda neviem si predstaviť mať väčšiu TV ako 50" doma, už toto mi príde hodne veľké (keď som vybalil, tak som zaváhal či nevrátiť a nevziaž 43"), priateľke to príde až extrémne obrovské.
Na začiatku musím povedať bol to paradoxne trocha boj sprovozniť a dostať sa do základného menu (musel som TV 3x akoby reštartovať). Nakoniec sa podarilo, kde bola chyba neviem.
VA panel je poznať, kde čierna je fakt čierna, no zároveň je cítiť horšie pozorovacie uhly, farebnosť mi nejako vyslovene nechýba.
Super je možnosť zapojiť myšku či bluetooth klávesnicu, bez nej by bolo surfovanie a ovládanie nič moc.
Ale čo mi trocha vadí je pri používaní internetového prehliadača a funkcií smart TV, nie je možnosť zmeniť formátu obrazu, lebo napr. pri pozerní dvtv, tak je obraz orezaný a neviem zmeniť nikde pomer strán, iba celkovo mierku, ale to nemá nato vplyv.
Inak rýchlosť ovládača má trocha odozvu, dúfam, že horšie to moc časom nebude.
Takže zatiaľ ako spokojnosť, len ten formát obrazu mi vadí, že nejde meniť a na veľkosť si budem musieť zvyknúť :D

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2019 11:29
od Zafata
Na velikost si zvyknes hned. Ja ji mam asi 3 tydny predtim 40 palcu a uz mi prijde mala ;) mozna jsem mel pockat rok na slevu 58PUS7304 :) nebo ji za ni pak vymenim

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2019 11:36
od Sxorpio
Tak ono zase potom výjde niečo lepšie, to by človek čakal donekončena :-D
Ale teda nevieš poradiť ako zmeniť mierku, pomer strán ? Ak mám zapnutý internetový prehliadač a tam napr. DVTV, tak mám obraz orezaný, ale v možnostiach to nikde nevidím :hm

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2019 11:42
od Zafata
To bohuzel nepomuzu jedu o2Tv no.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 7. 2019 16:58
od gustoh
No na internetove prehliadace treba pouzivat na PC nie v TV.Tam su dost obmedzene moznosti a nie vsetky aplikacie su pripravene na TV.

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2019 11:03
od Martyy
Stává se vám také, když si pustíte nějaký film nebo seriál přes červené tlačítko (přes kabel nebo wifi), že přestane hrát a vypadne zpět na tv kanál? Zkoušel jsem jak wifi, tak i kabel, ale bylo to stejné. Také jsem snižoval kvalitu, ale ani to nepomohlo. Jedině mě napadá, že to může být slabším připojením, ale nevím...

Re: Philips 50PUS7303 první dojmy

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 7. 2019 11:39
od MachyMTM
Vypadnutí zpět na tv kanál se nám ještě nestalo. TV máme od Vánoc a hbbtv využíváme celkem často. TV je připojená přes kabel. Zatím jsme nedělali upgrade na Android Oreo.

Tak mě napadá, má ti někdo s upgrade zkušenost? Proběhlo vše v pohodě?