Propojení notebooku a staré TV

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod peThe 8. 12. 2018 12:11

Zdravím, potřeboval bych vyřešit následující problém :

Mám nový notebook vybavený microHDMI, který bych potřeboval propojit s opravdu starou TV, která je vybavená pouze anténním kabelem.

Sehnal jsem si k ní starý videorekordér, který má RF modulátor, a má vstup přes cinche.

Teď mi jde o to, jak převést digitální signál z notebooku na cinche, jestli budou stačit nějaké redukce, nebo bude třeba nějaký další modulátor.

O zvuk mi nejde a je mi jasné, že to poběží v minimálním rozlišení, jde mi o to vůbec rozchodit na té TV obraz z notebooku v jakékoliv podobě.

Díky!
peThe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jito 8. 12. 2018 12:56

Investice se bude rovnat zakoupení 22 palců velkého monitoru.....
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod peThe 9. 12. 2018 11:36

Díky za odpověď, ale jak už jsem psal, jde mi o to dostat ten obraz na tu konkrétní televozi. Nemohli byste mi teda někdo poradit, jak?
peThe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod prdelka_65 9. 12. 2018 13:21

...Hudba je vyšší forma sdělení...
prdelka_65
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 9. 12. 2018 13:53

peThe píše:
Teď mi jde o to, jak převést digitální signál z notebooku na cinche, jestli budou stačit nějaké redukce, nebo bude třeba nějaký další modulátor.

Redukcia samozrejme nestači, prevadzaš digitalny signal na analogovy, takže je treba nejaky prevodnik. Každopadne nejak neviem načo to potrebuješ prave na ten TV, ale je to strašne nerentabilne. To sa viac oplati, ako sa vyššie piše, nejaky monitor. Nejaky bazarovy (ale aj novy) môže vyjsť lacnejšie ako taky prevodnik. Nehovoriac o kvalite takeho obrazu.
Ryan Giggs
TV expert