Stránka 8 z 11

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 6. 2019 15:17
od srda007
ani tohle nepomohlo..ještě si seženu flešku usb2

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2019 12:15
od MgX
Bohužel jsem ve svém okolí zaznamenal případ zkušeného AV technika, který aktualizaci na Hisense také nebyl schopen provést, byť postupoval dle rad a odzkoušel kde co. Osobně jsem ale přítomen nebyl, abych celou situaci viděl a odzkoušel. Nicméně - stát se může.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2019 16:04
od jjara48
Dá se někde sehnat spojení na pana Alexandra Braye,který dělal recenzi na TV Hisense?

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2019 18:07
od MgX
A co potřebuješ vědět? Myslím, že tu máš řadu lidí, kteří Ti reagují rychle a fundovaně. Navíc avmania, co se koukám, zatím testovala snad jen jeden TV od Hisense.

-- 30. 6. 2019 18:18 --

jjara48 píše:Jsem nový majitel této televize,a nevím jakým způsobem se dostanu do listu programů.Naladil jsem Skylink přes fastscan a neobjevili se tam programy z Astry 19,2.Mají se tam objevit přes list programů,nevím jak.Televizi jsem koupil dnes.Prosím o radu jak dál.Díky za rady.

Jestli jde o toto. Nejdříve sis musel správně nastavit DiSEqC přepínač v TV, pakliže máš dvě LNB. Tak dostaneš do telky všechny stanice. No a jestli je tam máš, jen se Ti nezobrazí nabídka z Astry 19.2°E, musíš přepnout filtr v nabídce - listu kanálů. Netuším, jak to je aktuálně na TV Hisense nyní, ale test, který v roce 2016 avmania.cz vydala, obsahuje i fotky. Lze tam leccos najít a třeba to přispěje k pozitivnímu výsledku.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 6. 2019 21:32
od jjara48
Díky za reakci,právě ta poslední obrazovka se tam neobjeví,ten test jsem četl,začátek pomohl,ale dál se objeví něco jiného-je tam třeba rodičovský zámek,ale není tam způsob jak dodat na Astru 19,2 to _OP,pak by se měly programy objevit .Jinak je to TV Hisense H55U7A.Pokouším se to řešit i na Parabole.cz.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2019 07:57
od MgX
Raději napiš / zavolej na podporu Hisense.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 7. 2019 17:21
od jjara48
Napsal jsem na tech.podporu Hisense taky jsem zavolal,přehráli jsme fw a zatím nic .

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 7. 2019 19:46
od MgX
Pokud máš vše dobře nastaveno a naladěno, přičemž podpora Hisense Tě navedla na spuštění filtrace pro Astru 19,2, ale stejně se nezadařilo, asi by měl nějaký technik přijet a mrknout na to.

Samozřejmě předpokládám, že na jiném satelitním tuneru nic nezlobí a chytneš vše, tudíž je předpoklad, že chyba je skutečně v TV.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 7. 2019 08:25
od jjara48
Na externím tuneru vše v pohodě.Přijede technik a podívá se na ladění tv.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 7. 2019 12:51
od MgX
Pak se ozvi v čem byl problém. Díky

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2019 13:38
od srda007
MgX píše:Bohužel jsem ve svém okolí zaznamenal případ zkušeného AV technika, který aktualizaci na Hisense také nebyl schopen provést, byť postupoval dle rad a odzkoušel kde co. Osobně jsem ale přítomen nebyl, abych celou situaci viděl a odzkoušel. Nicméně - stát se může.


tak jsem sehnal novou flešku a už to jde
:shock:

ale muj problem z youtube stále trvá ...cca po 10min se stopne obraz a hotovo...čas normálně jde dál buffer má par minut načtené do předu ale nic víc >:-(

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2019 19:56
od MgX
Po aktualizaci jsi resetoval telku do přepravních hodnot a znovu vše nainstaloval a naladil?

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2019 20:13
od srda007
nn netuším co myslíš.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2019 20:29
od MgX
Někdy je nutné obnovit přepravní hodnoty televizoru, aby aktualizace provedla definitivní kroky k opravě vad, které řeší. Měl bys v menu najít podobně nazvanou položku, vyvolat kompletní výmaz televizoru a znovu ho naladit, nastavit - prostě nainstalovat.

Samozřejmě jen v případě, že si na to troufáš.

Re: Hisense H55U7A - nastavení, zkušenosti, tipy...

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 7. 2019 20:38
od srda007
nn je tam pouze tovární nastavení