Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
theedge píše:MgX: netuším co na tom názvu bylo špatně, ale přepsal jsem to. Spokojenost ?
theedge píše:dík za tipy
Sony KD-49XG9005 ( nástupce XF ) je sice 120Hz ale už jen 8bit panel + FRC
Samsung QE49Q70 je jen 60Hz a taky je 8 bit panel + FRC
120 Hz panel asi bude hodně poznat? Budu na tom sledovat i sportovní záběry z GoPro kamer, tak aby se to nematlalo. Nevím nakolik bazírovat na tom plném 10bit panelu - tam jsem to chtěl z důvodu sledování fotek ( aby se na přechodech barev nedělaly mapy - šedé plochy a hodně to dělá modrá obloha ).
Koukám teda na Displayspecifications.com
theedge píše:Ahoj. Z mého pohledu je přece jedno co chi nahrazovat. Mě jde o to jaké požadavky na nový panel mám. To že se kvalitní panely začaly osazovat od 55" výš jsem si samozřejmě všimnul a proto jsem založil toto téma.
theedge píše:
Jak dlouho svoje oledy mate?
ivotv píše:Nevim kde se vzala ta urban legenda ze OLED se nehodi do svetle mistnosti, ale je to blabol.
OLED je v bezne svetle mistnosti uplne v pohode. A pokud nekdo mysli extremne slunecni pokoj, tak to neusviti ani LED.
RADU65 píše:První oled LG který jsem kupoval 24.5.17 má nyní syn je ok bez sebemenšího vypálení...stejně tak jako druhý oled Panasonic který jsem pořizoval před pěti měsíci a na vzdory radám zdejších rádoby odborníků nikdy nekupuj použitý oled tv je super a jsem rád že ho mám,protože za ten balík co původně stál bych si ho nemohl vůbec dovolit.
MgX píše: Možná jsem byl tím „rádoby odborníkem“ i já. Radím lidem tak, jako bych měl kupovat sám, či kupoval někdo z mých známých, kamarádů. Jetý OLED, byť s plnou zárukou, bych koupil.... kdybych měl možnost do 14 dnů zboží vrátit. Nebo, kdybych znal prodavače a ten byl schopen k vystavenému výrobku sdělit důležité podrobnosti o jeho provozu.
Přesto, že něco poradím, netrvám na tom. Konečné rozhodnutí je na každém člověku. Významně snížená cena bývá lákavou, ale...
Jsem upřímně rád, že jsi spokojený s výběrem a nákupem. Ať slouží!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků