Mám stejný úkol, sehnat 55-65 tv..
Limit je max do 30kkč spíše méně. Tím jsem vymazal 65 modely, které jsou šíleně předražené. Možná počkat květen-červen na nějakou ultimátní akci? Osobně bych počkal, ale doma chtějí tv do vánoc

.
Vzádálenost 3,5m umístění na zdi. TV by měla sloužit min 6+ let. Povětšinou tam pojede T2/HD satelit/iptv. Občas filmy/seriály z netflixu/hbo či něco lepšího z NASu. Občas nějaká hra na xbox/ps4. Využítí je multi, ale povětšinou obyč vysílání. Teď se díváme na LG LCD 38" a už to chce něco lepší. Sport sleduji minimálně. Obrazově dám přednost opravdu lehce barevnějším a plynulejším scénám, než za každou cenu věrohodnosti.
V hledáčku mám tyto:
C9 cena 28kkč - modelový rok 2019, dobré hodnoty v HDR a pro konzole, rychlý a stabilní OS s dobrým dálkovvým ovladačem. Podpora HDMI 2.1 - spíše asi do budoucna a je otázka, jestli to využiji.
B9 - cena 26,4kkč plus jako dárek soundbar LG SK6F v hodnotě cca 5500 - trochu slabší bráška, ale láka mě ten soundbar, který bude hrát o dost lépe než cokoliv integrovaného + se dá využít samostatně pro mobil, či pc. Což si myslím, že bychom využívali. Nejsem žádný audiofil, ale rozdíl předpokládám výrazný.
803 - 24kkč - takový univerzál - obrazově něco mezi C9 a B9, spíše asi k C9 v něčem lepší, celkově horší. Hodně mě láká ambi, který s žádnou jinou tv neudělám. Vypnout jej mohu vždy. Má android, u kterého jsem pořád skeptický co bude za 2-3 roky, jak s podporou tak stabilitou, viz telefony. Výhoda je VLC/KODI a to, že to asi po celou délku životnosti TV přehraje vše (nas), negativum je pomalost a stabilita. Rychlost tv je pro mě také plusový parametr. "Výhoda" je tedy vše v jednom a s cenou jsem mezi C9 a B9 s repro. Když mě naštve android, musím s tím žít

. K LG jej mohu dokoupit a případně zahodit.
A teď babo raď....