Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
suldaX píše:Bohužel nevyřešil...
Ale opravdu je to o tom že obrazovka není schopná se přepnout na snímkovou frekvenci přehrávaného videa. Pokud pustíš soubor v kódování HEVC jede to v pohodě protože je to 50HZ a je uplně jedno jestli jedeš přes Kodi, VLC, nebo jiný player. Všude se to sere stejně, protože to obrazovka neumí vykreslit. Myslím si že je to pouze věc firmware televize (Android 9 je poměrně novej), tak třeba to časem opraví. Pochybuju že bych byl jedinej komu to vadí.
JInak co jsem vyčetl na zahraničních fórech, tak se s tímhle problémem potýká spousta Android televizí, včetně Philips.
Mám TV necelý týden, tak to ještě budu chvíli testovat, zkusím nahrát nový firmware (pokud existuje) a při nejhorším pojede zpátky...
bufalobil píše:Zkoušel jsem nastavit různé obrazové mody ale bez úspěchu.Stále cuknutí v obraze při rychlejší animovaných scénách. Přijde mi to jako by zůstal déle svítit starý snímek a současně se zobrazoval nový. Zkusím natočit.Jen jsem se chtěl zeptat, zda tento problém pozoruje i někdo další zda se tedy nejedná o vadný kousek TV který bych vyměnil.
xjanp40 píše:bufalobil píše:Zkoušel jsem nastavit různé obrazové mody ale bez úspěchu.Stále cuknutí v obraze při rychlejší animovaných scénách. Přijde mi to jako by zůstal déle svítit starý snímek a současně se zobrazoval nový. Zkusím natočit.Jen jsem se chtěl zeptat, zda tento problém pozoruje i někdo další zda se tedy nejedná o vadný kousek TV který bych vyměnil.
Povedlo se v tomto na něco přijít? Chová se mi to úplně stejně. Jen u nějakých animovaných seriálů. Zajímavé je, že jeden to dělá, druhý ne a obojí má jako zdroj stejný program (Jim Jam). Takhle to vypadá
https://drive.google.com/open?id=1wo8fh ... UbWrf26MDV
Dělá to i přehrávání z NASu. Zdroj byla pohádka 25fps. Pokud jsem jí násilně překódoval do 30fps, tak to pak logicky bylo v pohodě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků