Stránka 2 z 2

Re: Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 2. 2020 17:16
od OPTM
https://www.mythomson.com/de_de/fernseh ... serie-4319

-- 7. 2. 2020 18:28 --

roman II píše:S televizí prozatím velká spokojenost ALE při sledovýní dvb-t2 se občas objeví hláška "wifi není připojeno", při přepnutí na youtube či netfix samozřejmě wifi funguje, pouze ta otravná opakující se hláška. Dále je nějaká app aby se dala televize ovládat přes iphone?
Prý je k dispozici androuid 9, instaloval ho už někdo, jaký je postup?, děkuji předem za odpovědi

Google Home

Re: Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 2. 2020 23:25
od georgetoy
Jak je to ze záznamem pořadů?

Re: Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 3. 2020 21:55
od wizard571
Televizor Thomson 32HE5606 jsem před několika dny zakoupil a od začátku řeším problém s HD stanicemi ČT. Po přepnutí na kteroukoliv HD stanici ČT je pár sekund vše bez problému, poté se obraz i zvuk začne zasekávat a nakonec se rozpadne na kostičky. Screen obrazu včetně intenzity a kvality signálu zde: http://imgworld.cz/s3/i8jfd5ApQa.jpg Ostatní (SD) stanice v DVBt i DVBt2 jsou v pořádku. Nevím zda je třeba ještě někde něco nastavit nebo je problém s televizorem. Software jsem aktualizoval z verze V234 na V241, problém přetrvává. Uměl by někdo poradit. Moc děkuji.

Re: Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 3. 2020 07:55
od OnderCZ
Jak daleko jsi od vysílače, z kterého přijímáš multiplex s ČT a jakou máš anténu?

Re: Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 3. 2020 08:14
od wizard571
Od vysílače Hády jsme 11,5 km vzdušnou čarou, anténa je společná na paneláku. Pokud připojím set-top box HUMAX NANO T2 na stejný koax, tak problém není.

Re: Thomson 32HE5606 Android TV Dobrá volba

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 4. 2020 12:49
od roman II
Potřeboval bych pomoci, koupil jsem druhé dálkové ovládání RC802V z důvodu aby šla televize ovládat hlasem (Google Assistant) a párování probíhá dlouhou dobu, většinou se nepřipojilo a až po cca. 10 sec. zmáčnutí tlačítek párování se připojí (je vidět v menu TV). Vše funguje až na nefunkční hlasové ovládání kdy se na obrazovce objeví mikrofon ale ten nereaguje na hlas. Ovládač jsem zkusil na dalších dvou TV a tam bez problémů funguje, taktéž jsem ozkoušel jiné (stejný typ) ovladačů a televize prostě na ně nereaguje. TV jsem opakovaně uvedl do továrního nastavení - bez úspěchu. Nemá někdo nějakou radu co s tím?, reklamovat Tv?, děkuji