Stránka 9 z 12

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2020 21:07
od martin.spa
chápu, že je to takto univerzálnější, ale šlo mi o to, jestli to jde hromadně propsat do všech, a pak si klidně doupravit každý zvlášť.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2020 21:21
od geforce85
youtube na 480 znamena kvalita 480p.
Hbbtv nemam pouzivam len setobox od Antiku cez internet
MGX rozsah DHCP mám od 2 do 254 : a to IP mimo rozsah DHCP, ale z rozsahu sítě to mam dať 255 napriklad??

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2020 22:48
od MgX
Příklad...

Síť LAN je od 192.160.1.1

DHCP máš od 192.160.1.100 do 192.160.1.199

Ty nastavíš něco mezi 192.160.1.2 až 192.160.1.99
Plus tam přidáš DHCP, jak jsem psal.

Samozřejmě si tu adresu musíš přizpůsobit na své podmínky. Netuším, jak to máš vymezeno. Počátek necháš, vybereš adekvátní koncovku.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2020 23:37
od geforce85
Ahoj moj rozsah je 192.168.50.2 az 254 ak som nastavil 255 mimo rozsah nechcelo mi to zobrat tak som dal 253 a islo to.
IP Adresa som nechal povodnu
masku podsiete tak isto
DNS som dal 8.8.8.8 a druhe 8.8.4.4

Obraz sa stale zasekava, zajtra volam na podporu Philipsu ci vedia o takom probleme. Stacilo mi to troubleshootovanie pocas 6 dni.
Telku som dostal 19.11.2020 mam 14 dni na vratenie.
Uvidim ci padne sony KD-43XH8596
Dakujem Vam za pomoc pri rieseni.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2020 23:42
od MgX
Máš zbytečně velký rozsah pro DHCP. Pak nemůžeš dát IP mimo jeho rozsah.

Koncovka .253 není, dle toho co píšeš, mimo rozsah sítě. Doufám, že po změně jsi ještě cely řetězec včetně routeru, TV ... restartoval.

-- 24. 11. 2020 23:43 --

Podporu volej. Jestli nebudou vědět, TV bych vrátil.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2020 23:53
od takyjamam
Jo, to mě netrklo s tím rozlišením 480 . Zajímalo by mě, zda mají stejný sw , geforce85 a martin.spa ?

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 00:05
od geforce85
Rozsah bol takto nastaveny default. Jasne restartoval som vsetko.Moja verzia je TPM191E_R.101.001.123.008

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 08:09
od martin.spa
Verzi mám naprosto stejnou. Já jsem připojen přes wifi ac, a jak jsem psal, žádné trhání. Nicméně v recenzích přímo na philips.cz tam také někdo psal, že se mu obraz seká. Takže to možná bude nějaký obecnější problém. Každopádně být tebou, tv bych vrátil.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 12:13
od geforce85
Velmi som dnes oľutoval,že som zavolal na technickú podporu Philipsu, ALE čo už.
Moje dilema je nechať telku na 369 evro a dokupiť Google Chromecast Google TV za 100
alebo ist do sony KD-43XH8596b aktualna cena 740 (+ sony ma 100Hz panel ale - edge panel)

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 12:32
od martin.spa
A co ti poradili? Jestli vůbec něco.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 12:43
od MgX
geforce85 když bych TV vrátil, popřemýšlel bych o případně větší úhlopříčce. Jestli by se přeci jen nevlezla.

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 14:07
od geforce85
1. Nerozumel som mu a mam pocit ze ani on mne.
2. Mal mi poslat navod na tv ( neviem naco)ale doteraz mi nic neprislo, ano kontroloval som aj spam a nic on 2x skontroloval email
3. Po skontrolovani podla jeho postupu mi vytvoril nejake cislo pod cim budeme jednat o danom probleme
4. Mal som telku vyresetovat na co som mu povedal uz som to urobil 4x, a on stale svoje ze to som ju len vymazal
Telku vedsiu by som chcel ale predtim tam bola 38 Panasonic a 43 je max ak by sa dalo dat 48 cakal by som na cenu Lg oledky ked padne. Tak mam moznost len 43 a tych je malo

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 17:53
od Black.Kerio
jirkau píše:Black.Kerio

Divné menu, pomalejší odezva a placatý ovladač. Za tmy tam něco nahmatat je nemožné. :-(


Jako podsvetleny ovladac doporucuji telefon s android a original aplikaci od philipsu https://play.google.com/store/apps/deta ... lipstvapp2

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 20:02
od takyjamam
A co když změříš přímo v tv rychlost netu, kolik ti to ukáže?

Re: Philips TV 2020 [Obecná diskuze]

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 11. 2020 21:01
od geforce85
190 mbps cez https://fast.com dneska sme to skusali ked som volal do Philipsu.
cez https://www.speedtest.net mam 636 mbps