Stránka 3 z 8

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2020 16:34
od MV_cz
evlo píše:
MV_cz píše:Otázka je, jestli ten X96max už je komunitou podporovanej? Na X96mini jde ATV a Coreelec. Tak jestli už oboje frčí v pohodě i na nový krabičce, pak to smysl má.

to vsechno pouziva stejny referencni design od amlogic a treba i 905x3 funguje fakt v 4k, shield ne

ten shield, to je stejny jako 24hz na tv - ono to nejak prehraje vetsinu veci, kdyz clovek nevi jak to ma vypadat, tak ho to nestve (co se prehravani tyce)

No o Coreelec + KODI nemám strach, tam jsem už někde zahlíd, že existuje správnej img a funguje to vč. displeje na krabce.
Jde mi o to, jestli na to existuje nějakej firmware s funkčním AndroidTV? To jsem nenašel.

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2020 17:36
od evlo
tak to treba ten mi box s + rtl gbe, protoze je, co vim, jediny co ma ty potrebne certifikace na android tv blbosti, ale ja uz napsal to nejmin problemove reseni

moc bych tem android tv neveril, androidu na tom uz vubec, podle me to je prave nejlepsi jen jako prehav na nahrazeni nefunkcnich tv prehravacu. youtube dneska umi asi kazda tv

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2020 22:00
od evlo
a pak teda jak tady borec dela machry s gigabitem apod., tak, alespon v linuxu, wifi normalne vpohode stiha hevc hdr10, i hodne velke

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2020 23:49
od Denis30
Když srovnám po HW stránce Amlogic S905X3 a TESLA X900, tak se to zdá být stejné.

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 00:16
od DRSG
Upozornění: evlo viděl nvidia shield maximálně na obrázku a nebo ve svých mokrých snech :-D

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 01:27
od leroj
ta Tesla se mi zdá předražená, ten Amlogic by měl stačit

nedávno jsem koupil https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009153770850.html?wid=1349303
našel jsem ho v cz skladu a za pár dní byl doma. šlape parádně, je docela rychlý (je to už můj čtvrtý TV box a je nejrychlejší) - 4K zvládá, HDR 10+ taky, 50 GB streamy jedou, ale tam už jsem na hranici netu...
Libreelec jsem zatím nezkoušel, nějak nebyl důvod.

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 10:22
od evlo
ta tesla bude x2 nebo x3

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 14:27
od Denis30
leroj: Vyplatilo by se vzít verzi PRO? Potom je už cena stejná, jako TESLA.
Jak poznám,že je v CZ skladu?

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 15:34
od leroj
to nevím, koukal jsem tenkrát na to, ale nepochopil jsem, co tím Hi-Fi myslej - navíc nemá opt. výstup, tak jsem ho nevzal

CZ sklad je označen jako Warehouse: Fast-23 a doprava je za 4,14Kč (vozí to PPL) - v tom skladu ovšem většinou skoro nic není. ono to hledání tam je vůbec za trest...
a dej pozor, pokud to bereš z Číny, tak ti to mohou zadržet na celnici a chtít po tobě doplatit DPH (je to zhruba nad 22E), takže bych si to nechal poslat raději z nějakého evr. státu, pokud to někde najdeš.
mně zatím vše prošlo, je to o štěstí
nebo koupit tady: https://www.neven.cz/kategorie/dum-a-hobby/tv-boxy/tv-box-beelink-gt-king-s922x-4-64gb-emmc-android-9-0-tv/, ale tu cenu trochu oprali :)

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 15:48
od evlo
Podle me, je to s922x zbytecnost, urcite zalezi na pouziti, obzvlast kdyz to chce menit co rok, podle me lepsi koupit nejakej sroti za 1500 co uz ma coreelec podporu a pak za rok novejsi zas za 1500 a ziskat tim nove dekodery, napr. letos av1 avs3 - pokud budou nekde pouzivany

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 17:33
od Denis30
Noo, vypadá ten Beelink GT-King hodně zajímavě a lákavě...hlavně ten Dual OS.
Škoda, že na NEVEN je tak vysoká cena a taky tam nic nepíšou o Dual OS, že by verze, která má jen Android?

Používáš k tomu ještě nějaký jiný ovladač s klávesnicí?

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 18:49
od evlo
ty dva operacni systemy maji vsechny ty krabicky jak uz jsem psal, je to referencni design vse, takze pokud daji sd slo, ma to dual os (jde to mit i oboje na mmc, ale nevidim duvod a je to ojeb)

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 19:14
od leroj
evlo:
to já to měním častěji než po roce - když se objeví nějaká zajímavá novinka, tak mě láká ji vyzkoušet :)

denis30:
mám https://www.neven.cz/kategorie/dum-a-hobby/tv-boxy/w1-air-mouse-univerzalni-dalkovy-ovladac-klavesnice-2-4ghz-usb/ není to dokonalé, ale lepší než orig

ten Neven sice je předraženej, ale zase nemusíš čekat, řešit dopravu, dph - a dávají i záruku - je jen otázka, jestli to za ty peníze navíc stojí

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2020 20:01
od Denis30
evlo:

Proč nevidíš důvod mít oba OS a je to oje....?

Re: ANDROID TV BOX

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 1. 2020 14:21
od MV_cz
No nevidí asi důvod mít oba OS na té samé mmc. Ale prostě android na mmc a coreelec na microsd.