Stránka 2 z 2

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2020 19:13
od MgX
polda píše:Reset a továrko je rozdíl!


Jaký rozdíl? Ne všechny výrobky mají vícero druhů obnovy. Rozdíl tak je reset a restart. Ale reset a továrko být rozdílné nemusejí.

Už na Tebe, myslím, reagoval miromen4 v jiné záležitosti. Někdy je lepší se věnovat pokecu na Garáži.

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 9. 2020 22:34
od maro2455
Settopbox jsem resetoval. Tv byla nová v továrním nastavení, nebylo co resetovat.
A hlavne je tam napsáno resetovat do tovarního nastavení :)

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2020 09:39
od polda
MgX píše:
polda píše:Reset a továrko je rozdíl!


Jaký rozdíl? Ne všechny výrobky mají vícero druhů obnovy. Rozdíl tak je reset a restart. Ale reset a továrko být rozdílné nemusejí.

Už na Tebe, myslím, reagoval miromen4 v jiné záležitosti. Někdy je lepší se věnovat pokecu na Garáži.


Je důležitý aby udělal co měl, pro někoho reset znamená vytáhnout ze zásuvky jako u PC, pro někoho najit v programu ovladani STB položku reboot.

Z miromena akorát vypadlo,že ma nakonec jiny STB a tento vůbec nezná. Ja resim problem s STB nikoli TV

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2020 10:01
od MgX
Neřešíš nic. Dlouhodobě. Plácáš a někdy i zavádíš. Každý se občas sekne, ale Ty tu spíš potřebuješ pokecat, než regulérně poradit. Sbíráš příspěvky. Není to poprvé, co Ti to píšu. A nejsem sám, co si to myslí.

Opět píšeš hlouposti. Reset je forma obnovy něčeho. Vytáhnout zástrčku není reset, je to restart. Reboot je něco podobného jako restart. Reset a restart jsou dvě odlišné věci. Opět se hrubě pleteš.

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2020 10:10
od polda
Aha a ti díky od těch co jim nikdo neporadil je plácání .
A u tohoto konktretniho případu tedy tazatel udelal podle tebe co a jak?

Si to čtu celý a vidim,že kdo tu zavadi je pravdepodobne tvuj příspěvek ktery spojil default u tv (tovarko)a reset u stb , zatimco moje odpoved se tykala pouze stb !! V tv neni co upravovat že.

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 9. 2020 11:26
od MgX
Přečti si po sobě více svých příspěvků (nejen v tomto vlákně), prober návaznost na dotazy tazatelů a zamysli se. Možná na leccos přijdeš.

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 9. 2020 11:56
od maro2455
Takze prozatimni vysledky: novy kabel nepomohl, objednal jsem aktualni verzi o2 settopboxu.
Ten settopbox se hned chytl a v ramci ARC/CEC vse funguje jak ma.
Jedine co, tak v ramci o2tv v EPG/pruvodce nevim jak hledat porad nebo se rychle presouvat v jednotlivych dnech (na DO od o2 je primo tlacitko lupy) s tim novym settopboxem o2 a lg nahodou nemate nekdo zkusenost? Diky.

Jinak pokud na ovladaci lg vypnu na DO tlacitku vpravo nahore - vypne se setopbox, tv i avr. Ten retezec tedy funguje cely opravdu od toho settopboxu. Nicmene kdyz zapnu pak normalne cervenym tlacitkem na DO lg tak se zapne tv i avr a hned se to zepta na zapnuti setopboxu, staci tedy jen potvrdit ok a zapne se i settopbox a funguje ARC/CEC.
Jsem potesen jk to cele bezproblemu funguje. Jen jeste doresit to vyhledavani v EPG.

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 9. 2020 12:20
od miromen4
Ano to červene tlačitko nahoře vlevo na dalce od TV LG, slouži čistě pro zapnuti/vypnuti TV.
Jinak pokud ti nikdo neporadi tak prostě zkoušet stylem pokus, omyl. Jinak řada funkci se pravě provadi přes tlačitko ty tři tečky na dalce od TV LG. Určitě nečekej, že ovladani funkci STB od O2 bude stejně rychle a intuitivni s ovladačem od TV LG jako s ovladačem od STB od O2.

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 9. 2020 12:45
od Denkez
maro2455: A proč se snažíš TV ovladačem ovládat STB? Není jednodušší STB ovládat vlastním DO, na kterém si nastavíš jen hlasitost TV/AVR?

Re: LG TV magic remote a O2TV box

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 9. 2020 12:54
od maro2455
Protoze mi hodne sedi DO lg, je to snad i rychlejsi nez DO o2, o2tv jen jedna ze sluzeb, ktere na tv jedou, ma hlasove a “magic mouse” ovladani na ktere jsme zvykli apod. Kdybych mel tv jen pro o2tv tak to neresim a vyuziji DO o2.
Nicmene krome toho hledani v EPG funguje vsechno, co jsem zkousel tak opravdu pohyb v menu s DO lg je o malinko sviznejsi nez s DO o2, coz me velice prekvapilo, myslel jsem ze to na rychlost pohybu v menu nemuze mit vliv.

miromen4 - pro ten zaklad to i intuitivni a jednoduche je, jen clovek vyuziva to EPG tak proto se ptam zda nekdo jiz neresil. Jinak rychlost ovladani je jak jsem psal vyse snad i sviznejsi (maly zazrak)