SONY BRAVIA KD-55XF70xx - už zase nejde NETFLIX

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Yarda 18. 2. 2021 15:20

Už jsem diskutoval tady:
viewtopic.php?f=1703&t=1305158
Do opravy jsem ten televizor dal, protože manželce přestal fungovat NETFLIX. Po opravě nějakou dobu fungoval, ale zase už přestal. Mě nebaví dávat ho zase do opravy a nějak s tím laborovat.
NETFLIX funguje manželce na smartfounu, tak hádám, že je to vlastnost televizoru.

Chci se zeptat, zda neexistuje něco jako settopbox co by na něm ten zatracenej NETFLIX fungoval a dal se k tomu televizoru připojit. A byl levnější než nový televizor.
Svět je divadlo, které se jen proto tak špatně hraje, abych já se měl čemu smát. Ladislav Stroupežnický
Yarda
Junior

Odeslat příspěvekod storm 18. 2. 2021 16:03

Skoro jakákoliv krabička s androidem by to měla umět.

https://www.alza.cz/android-tv-boxy/18874417.htm

Využiju téma a přihodím dotaz, Netflix má přecházet na kodek AV1 a všechny TV tentko kodek neumí. Když si v budoucnu člověk takovou krabičku pořídí nebude HDMI 2.0 brzdit maximálni kvalitu od netflixu?
storm
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Yarda 1. 8. 2023 07:41

Narazil jsem na svůj starý dotaz. Manželce jsem řekl, že s tím NETFLIXem se už nebudu zabývat, tak to pořešila se synem, teď máme k televizi připojený takový vehement a NETFLIX i TYTROUBO nám zatím šlape (Čápi z Mladých Buků jsou dost často to nejzajímavější, na co se dá koukat).

WIN_20230801_08_29_40_Pro.jpg
WIN_20230801_08_29_40_Pro.jpg (21.45 ) Zobrazeno 1069 krát
Svět je divadlo, které se jen proto tak špatně hraje, abych já se měl čemu smát. Ladislav Stroupežnický
Yarda
Junior