Philips nabízí u některých prodejců 5 letou záruka na TV ,ale zatím jsem nenarazil na příspěvek kde by někdo popsal jak to reálně funguje . Bohužel ,měl jsem tu "smůlu", že se mi na Philips 65PUS7601 objevila vada na displeji a musel jsem tuto reklamaci podstoupit

Datum nákupu červen 2017 za 49990Kč
Reklamace dne 13.6.2022 . 15.6 mi volali z servisu ,že je to neopravitelné a Philips mi nabízí novou TV , model 65PUS8506.
To jsem odmítl s odkazem na tento bod záručního certifikátu:
ECP budou zahrnovat opravy, výměny ekvivalentního produktu, zakoupené produkty zapsané v ECP v případě vad a poruch při běžném používání. Je-li výrobek nahrazen novým, produkt má standardní zákonnou záruku 24 měsíců.
Původní TV byla 100Hz s FALD a nabízená TV jen 50Hz ,navíc v úplné jiné cenové kategorii.
Za hodinu mi volali z servisu ,že mi Philips nabízí 65OLED806 . Tuto nabídku už jsem akceptoval a ještě jsem je požádal o model 856,který mi víc vyhovoval kvůli stojanu .
23.6 jsem si v servisu vyzvedl 65OLED856 (aktuální cena 35-40tisíc) s 2 letou zárukou .
Za mě tedy naprostá spokojenost. Kdybyste reklamovali tak buďte připraveni na možnost nabídky nové TV. Nastudujte si modely ,které jsou aktuálně v nabídce a trvejte na ekvivalentním produktu.