Jestli je to obousměrný tak to nevím, ale mezi multimediálním přehrávačem a receiverem to tak nefunguje, když vypnu CEC na TV tak při zapnutí multimediálního přehrávače se mi zapne i receiver, ale když zapnu receiver tak multimediální přehrávač se nezapne.
U TV je divné, že stačí jen povolit CEC bez zapnutí jedné ze dvou možností které jsou v nastavení
1-Společné zapnutí TV současně se zapnutím externího zařízení (Umožňuje současné zapnutíTV při zapnutí kompatibilního zařízení připojeného přes HDMI)
2-Společné vypnutí TV do pohotovostního stavu současně vypnutím externího zařízení
a stejně TV zapne multimediální přehrávač.
Podle popisu u volby 1, bych to chápal tak, že když ji povolím tak by se TV měla zapnout tehdy když zapnu to externí zařízení, ale nějak mi to tak nefunguje a když povolím volbu 2 tak ta mi nefunguje vůbec nikdy při vypnutí TV se nevypne externí zařízení ani nepřejde do pohotovostního režimu.
Tak nevím co s tím, proto hledám někoho kdo má podobný problém a přišel na to jak to zprovoznit, případně jestli je nás víc s takovým problémem.