Posledne dni som mal doma pocit ze uz asi uplne napi.u vidim ked som to videl len ja ale manzelka nie, ale vidi to aj Vincet takze som v poriadku
Pozrel som video od Vincenta a ten to popisuje takto:
“skutočné kino umožňuje správne vykonanie lg g3 5,5 ťahu smerom nadol, aby sa filmy s rýchlosťou 24 snímok za sekundu zobrazovali presne bez halucinálneho jadu vďaka novému okamžitému času odozvy pixelov a vyšší vrchol g3 zosvetlí zasekávanie 34p a stroboskopický efekt vlastný filmom sa môže stať zreteľnejším našťastie lg ponúka divákom filmový pohyb, ktorý zostáva najúčinnejším kompenzátorom pohybu pre interpoláciu alebo mcfi medzi rôznymi televíznymi značkami na zmiernenie týchto problémov bez uvedenia významné interpolačné artefakty aj opera efekt to je pri sledovaní 50 Hz materiálu vysielaného v zahraničí, ako sú tie, ktoré sa vysielajú v kamarátskych regiónoch vrátane V Spojenom kráľovstve sme zistili, že je lepšie úplne zakázať skutočný pohyb, zatiaľ čo spoločnosť LG zlepšila svoj algoritmus interpolácie snímok so skutočným pohybom, stále sa vyskytli prípady, kedy by to spôsobilo viditeľné mikrostaty pri gestách rúk a pohyboch tváre alebo preskakovanie snímok pri pomalých záberoch, najmä pri silnejších nastaveniach pohybu preto radšej ponechávame vypnutý pohyb, aby sme dosiahli 50 Hz prezentáciu bez trhania, vkladanie čierneho rámu na LG G3 zostáva zaseknuté na 60 Hz, čo obmedzuje jeho použitie v dôsledku nadmerného blikania a poklesu jasu, žiaľ, vloženie batérie 120 Hz alebo BFI by sa vrátilo späť wrgb oleds v dohľadnej budúcnosti, pretože dodávateľ panelov lg display sa rozhodol uprednostniť pomer apertúry pixelov s cieľom maximalizovať svetelný výkon v silnej konkurencii zo strany QD oled.”
Co som z toho pochopil je vypnut trumotion uplne, ale to sa tak chveje ze by som to minuty dostal migrenu a to vidi uz aj manzelka a aj vsetci co som im to takto pustil.
Idem este pozriet toho Phila Hiltona