karlos19 píše:Prostě když zapnu tv a otevřu si aplikaci t mobile tv go nebo o2 tv a sleduji tam nějaký program a poté zmáčknu na ovladači tlačítko pro vyvolání seznamu tv programů, tak se mi zobrazí seznam tv programu v anténním vysílání a ne v té aplikaci t mobile tv go a poté ji musím znova zapnout, tak jestli to tlačítko lze nějak přenastavit nebo ne, nebo jestli by pomohl jiný ovladač, neoriginální.
Tak snad už je dotaz lépe pochopen �
Děkuji
-- 21. 2. 2025 21:11 --
U tv samsung s Tizenem a Sony tv s androidem co mam, tak tam mi to funguje normálně, proste jsem v aplikaci a ovladač tv funguje pro tu aplikaci a nepřeskakuje do interního vysílání televize při pokusu o vyvolání seznamů kanálů…
Máš to tu opakovaně napsané. Je to normální chování. Tebou jmenované aplikace nikterak nepozměnily nastavení určená pro konkrétní tlačítko dálkového ovladače, ani jeho funkci nevyrušily. Proto zůstává jako rychlé zavolání EPG/Guide interního tuneru.
Jiný ovladač Ti v žádném případě nepomůže. Je to o naprogramování apky v návaznosti na tlačítko EPG/Guide.
U tlačítka TV na dálkovém ovladači by mělo jít ho přemapovat skrze aplikaci třetí strany. Povětšinou se jedná ale o formu „narušení bezpečnosti“. Pokud něco takového chceš, vyhledej si to a nastuduj.