Takze jsem to risknul a posledni FW V441 jsem pres USB nahral.
Delal jsem to podle navodu zde, primo z menu
https://smarttvclub.com/how-to-update-f ... re-updatesCo update zlepsil to se uvidi casem, jsem ale rad ze se povedlo, mel jsem z toho docela strach.
Samotny update trval asi pet minut.
Televize po nem trochu dele nabihala skocila hlaska Aktualizace probehla uspesne a vse v poradku.
Cekal jsem ze budu muset vse nastavovat ale tovarni nastaveni se neudelalo, takze jej provedu pozdeji sam pro jistotu.
Prvni ceho jsem si vsiml je jinak graficky a barevne provedene rychle menu po stisknuti tlacitka "Burger
" na DO, polozky se daji presouvat coz vitam a stejne jako driv skryvat nebo zobrazit dalsi dostupne.
Take pribyla funkce "Pouze zvuk" takze lze na dve stisknuti DO, vypnout obrazovku a mit tak jen zvuk, parada!
Predevsim vitam ze texty jsou bile na cernem podkladu, je to krasne citelne a prehledne, puvodne u V269 to byly sede texty na bilem pozadi.
Menu v nove podobe, je dostupne u modelu 2025 viz video na YT a vyrobce jej zda se, pridava i do updatu pro lonske modely.
Take se zmenily podmenu v hlavnim nastaveni Google TV, zejmena co se tyka obrazu a zvuku.
Celkove jsou menu obrazu a zvuku trochu jinak a prehledneji usporadane, nez tomu bylo driv.
EDIT:
Tak jsem se nakonec vratil zpet na puvodni V269.
Obrazove se to nelisi ale u nove verze je mensi problem se zvukem.
Prednastaveny profil zvuku Dynamicky, ktery pouzivam, po updatu zcela chybi a nahradil ho Inteligentni, zvukove je to podstatne horsi a neumozni nastavit surround virtualizer, zvyrazneni basu, zretelnost hlasu a definice jako tomu bylo driv u dynamickeho, volba podrobnejsiho nastaveni neni dostupna a je zasedla.
Kdyz prepnu na Standartni zminene volby jsou sice dostupne, ale puvodniho zvuku jako u profilu Dynamicky nedosahnu.
Zkousel jsem to u urcite sceny ve filmu nejdriv s V441 a potom o pul hodiny pozdeji po nahrani V269 a u ni je ten zvuk zkratka lepsi.
V mem pripade jsem mel surround virtualizer a zvyrazneni basu na stredni hodnoty.
Jedu pres interni reproduktory, soundbar nemam a ani neplanuji a u starsi verze byl ten zvuk proste vyraznejsi.
Je to celkem skoda, prepracovane rychle menu je fajn, ale tak casto jej nepouzivam.
Po strance obrazu se tyto verze nelisi ale ten zvuk je zklamani.
Zustavam tedy u V269 i za cenu toho ze prijdu o prepracovane rychle menu, jak popisuji vyse.
Samozrejme jsem jeste delal tovarni nastaveni ale nic se nezmenilo....ten profil Dynamicky ktery alespon pro me ma pri poslechu pres interni repro nejlepsi zvuk, v nabidce chybi...muze to byt chyba a nebo to tak vyrobce "vylepsil" to netusim.