Philips v 50 až 55"

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Renoi 15. 11. 2024 15:43

Ahoj, Ambilight se u nás chytnul. Potřeboval bych poradit jaký typ Philipsu ve velikosti 50 nebo 55", aby šel Skylink live a samozřejmě Netfilx, Prime, Disney, SkyShowtime. Chtěl jsem z Datartu 8818,ale už nikde u Ostravy není. Cena cca 15, max 20. Když nic vhodného s ambilight nebude, tak nějaký levnější Oled. Jak je na tom ta nejnižší řada od Samsungu? QE55S85DA je v Datartu za 19,5. Díky.
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod eiben 16. 11. 2024 07:48

airmt píše:
Kdybyste nekdo chteli OLED Samsung qe55s90D za 19 999, poslete mi SZ, muzu vas zahrnout do objednavky od Samsungu. Jen 1 kus.

Spickova OLED nevahej za ty prachy nebudes litovat
eiben
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 16. 11. 2024 08:24

Už ti jeden člověk na tvou nabídku odpovídal v jiném vláknu. Já kámo nikde peníze předem posílat nebudu, pokud jde o něco takového.

-- 16. 11. 2024 08:26 --

Pokud si dobře pamatují tak na Hisense TV bylo problém dostat Skylink live. Nevíte jestli už to jde? Nějaké externí krabičky nechci, mám Xiaomi a je to katastrofa.
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 16. 11. 2024 11:14

Jestli se dá Skylink live spustit přes prohlížeč, tak to bude fungovat i na Hisense.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eiben 16. 11. 2024 17:04

[quote="Renoi"]Už ti jeden člověk na tvou nabídku odpovídal v jiném vláknu. Já kámo nikde peníze předem posílat nebudu, pokud jde o něco takového.

-- 16. 11. 2024 08:26 --

Nebyla to moje nabidka jen jsem zkopiroval co tady nekdo v jinem vlakne psal :-))
eiben
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 24. 11. 2024 15:59

Tak nakonec musím řešit uchycení TV na pojízdný stojan. Koupil jsem AVA 1500 a docela dobrý. Nicméně bude TV od stěny
(vestavné skříně, je to trochu složitější :-) ) 35 cm a tak ambilight nemá cenu. Která TV by tak byla vhodná kolem 15, 16 tis? TCL 805?
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 24. 11. 2024 22:03

V této cenové kategorii je opravdu docela široký výběr mini LED, TCL je jedna možnost, pak Hisense 55U7NQ, 55U8KQ, Philips 55PML9008... ale záleží, co požaduješ hlavně od systému, každá značka má něco jiného.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 25. 11. 2024 09:04

Musí na tom co nejjednodušeji běžet Skylink live (u Hisense problém) a ostatní (tady snad problém nebude u nikoho) Netflix, Disney, Skyshowtime, Max. Není to primární TV, tak se mi nechce dávat cca 23 za oled (LG).
U toho Philips by nebyl problém se Skylink live, víte někdo?
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 25. 11. 2024 14:17

Na Hisense by to mělo jít přes webový prohlížeč a zkrácenou volbu pro přístup.
https://www.bing.com/videos/riverview/r ... &FORM=VIRE
U Philipsu a tom jejich systému nemám tušení.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 25. 11. 2024 18:38

Nemyslím, že bych primárně místo apky šel raději cestou spouštění přes prohlížeč v TV. To je pro mě až ta poslední možnost.

Buď vyberu telku, co to umí v apce. Nebo pojedu na nějakém externím boxu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod tombas 25. 11. 2024 19:22

Nejlepší by bylo nějaké přímé porovnání, ale neodladěná apka taky není žádné terno a přes ten prohlížeč by neměly být omezené žádné funkce, které jinak daná služba nabízí. A právě většina IPTV funguje přes prohlížeč nejlépe.
Hisense to právě řeší přímým přístupem ke službě z domovské obrazovky, to řešení se mi celkem líbí a nemusíš čekat, až někdo vydá apku nebo aktualizaci.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MgX 25. 11. 2024 19:47

Skylink Live TV znám z občasného využití na Androidu a na iOS. Obě fungují, tudíž nemůžu napsat cokoliv o neodladění.

Ano, chápu, že když je nejhůř, můžu využít i prohlížeč. Určitě je výhoda přímého přístupu z domoviny... tak jak píšeš.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod Renoi 25. 11. 2024 20:01

Bude teda ta TCL 805 na moje požadavky vhodná volba?
Za stejnou cenu je Samsung QE55Q70D, ale ta bude obrazově horší ne?
Renoi
Junior

Odeslat příspěvekod tombas 25. 11. 2024 20:18

Ano, bude. Tvé požadavky nejsou nijak nestandardní, ale TCL mívá i své vrtochy - viz vlákno o TCL, je třeba s tím počítat, stejně jako s horší tovární kalibrací barev.
tombas
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Renoi 26. 11. 2024 08:44

Tak pokud Hisense 55U7NQ má méně vrtochů a není obrazově horší než TCL805, tak ji vezmu. Vyjde na cca 15.5,-
Renoi
Junior

Další stránka