Stránka 1 z 1

Jak na novy software do Pioneer PDP 427XD

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 2. 2007 17:31
od fales
Vcera jsem si jen tak prohlizel ruzna nastaveni DTV u televize Pioneer PDP 427XD. Nasel jsem tam take akualizace softwaru, tak jsem dal vyhledat a napsalo me to, ze je k dispozici novy software a hlaska zmizela, bez nejakyho optani jestli chci nainstalovat nebo ne atd.

Poradi nekdo jak na to, kdybych si to chtel aktualizovat?

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2007 10:56
od Vincnetibm
Tomu moc nerozumim, to si měl televizi připojenou na net nebo jak je možný, že ti to najde novej software?? To je trochu divny ne? Taky mam pioneera

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2007 12:24
od fales
Na net ne... nejak to je asi vymysleny pres DTV, protoze tam je ta moznost aktualizace...

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2007 19:27
od Desperado
Chlapi, chci si koupit tu samou TV jako mate vy, tedy 427XD. Reknete mi vase zkusenosti ? Koupili byste si tu TV znovu ? Co se vam na ni nejvic libi a co vas na ni nejvic stve ? Diky.

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2007 19:33
od fales
U me teda maximalni spokojenost az na jednu vec a to, ze u digitalniho TV programu nejsou podporovany ceske znaky, treba misto č je tam nejaky hodne divny znak atd.

Jinak vse funguje tak jak ma :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2007 19:49
od Desperado
A co obraz ? Je tak dobry, jak je videt v obchodech ? ;) Co kdyz do toho pustis bezny TV signal ?

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2007 19:57
od fales
Prave, ze to me nejvic prekvapilo, protoze normalne v prodejnach ten obraz z klasickyho analogovyho signalu je primo katastrofalni a tak jsem byl doma nadmiru prekvapen kvalitou obrazu i z toho analogu.

Jednoduse receno, ta TV si s klasickym analog. signalem poradi vic nez dobre!

Ale kdyz do toho pustim neco v HD rozliseni (720p) z Media Center PC pres HDMI, tak to je teprve neco! :D :D :D

Odeslat příspěvekNapsal: 25. 2. 2007 18:36
od fales
Tak koukam, ze nejspis nikdo nevi jak na ten novy software... :cry: