Stránka 26 z 27

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 2. 2008 13:59
od kocka666
dakujem velmi pekne. Trochu som sa vyplasil lebo rovnako sa to spravalo ako ked som pripojil PC 1080p ale HDMI vstup some nemal zadefinovany ako PC . Ak som to zmenil tak preblikavanie prestalo.
Tak som myslel ze je to potrebne nejako rozumne zmenit aj pre magio.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 2. 2008 22:01
od danek
Chtěl bych poradit, jak správně nastavit vstup na PC u tohoto LCD.
K tomuto LCD mám připojeno PC přes HDMI a pro tento vstup jsem z nabídky vybral název PC. Vše se zdá být ok - plocha zabírá celou obrazovku, obraz se nechvěje. V PC mám i satelitní kartu, přes kterou sleduji programy a tady je problém. Při takto pojmenovaném vstupu ,,PC,, se mi obraz při rychlejších scénách rozmazává a například u CT24, jak je dole pohybující se text, tak ten je nečitelný - jak je to rozmazané. Měnil jsem v PC různé kodeky a nic. Pak mě napadlo přiřadit pro ten vstup PC jiný název z toho seznamu a obraz byl hned perfektně ostrý a ten pohybující se text byl rovněž perfektní. Při tomto nastavení se mi už ale zase Windows nevejdou na plochu, takže spodní lišta je už mimo obrazovku. Pokud dám zpět název PC, tak je Win opět na celé ploše, ale na TV se zase nedá dívat.
Mám v LCD poslední fw. Pokud s tím máte někdo zkušenost, budu rád za radu, jak mít Win na celé ploše a zároveň mít ostrý obraz u TV.
Díky

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 2. 2008 07:47
od danek
Tak už se mi to podařilo dostat na plochu, teď mě jen štve, že pokud neni volba PC, tak při každé jiné se obraz chvěje :( Přitom TV je krásně ostré, což se při volbě PC nedá říct. Snad by to mohl vyřešit nějaký z následujících fw, ale koho a jak mám na tuto chybu upozornit? Protože na jiném LCD to jde v pohodě :(

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 20:11
od netko
skuste to dat na spolocnu zasuvku aby bola spolocna zem alebo ju vyskusat uplne vyhodit a mozno prestane chviet

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 20:13
od netko
Aky je vlastne rozdiel medzi 37PF9731 a 37PF9732-kou?
Dik

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 21:13
od POiNTER
37PF9731D je predchodca 37PFL9732D... rozdielov je viac..tak aspon tie hlavne:
37PF9731D: PixelPlus 3HD, ClearLCD, Digital Natural Motion, 1080i na vstupe, CCFL Ambilight...
37PFL9732D: Perfect Pixel HD, 100Hz Clear LCD, HD Natural Motion, 1080p na vstupe, LED Ambilight...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 22:03
od danek
muze to nekdo, kdo ma u teto TV rovnez PC, vyzkouset? Mám PC i TV ve spolecne zasuvce. Pri pojmenovanem vstupu PC se obraz nechveje, ale uz treba pri pohybu kurzoru je zatelný rozmazaný efekt.
Ve fimech jsou rychlejší scény s duchama a pohybující se text je hrůza sama o sobě. Pokud vstup přejmenuju na HD STB nebo cokoli jiného, je obraz perfektně ostrý. Je to už znát i na již zmíněném kurzoru myši. Okna se ale chvějí. Problém je určitě v TV, protože na jiné značce LCD to nedělá. Zkoušel jsem to i na druhém Philipsu taky 9732d a bylo to stejné - tedy špatné. Chtěl bych tuto chybu oznámit na suport, ale nevim kde. Poradí POINTER?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 2. 2008 22:38
od POiNTER
danek: Uff... nemal som moznost to testnut s pripojenim k PC... treba sa spytat skor ludi, co to k tomu pripajali...
...ak sa chces obratit na supprot, tak skus napr. tu:
http://www.feedback.philips.com/consume ... T_SELECTED

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 2. 2008 16:58
od kocka666
danek píše:muze to nekdo, kdo ma u teto TV rovnez PC, vyzkouset? Mám PC i TV ve spolecne zasuvce. Pri pojmenovanem vstupu PC se obraz nechveje, ale uz treba pri pohybu kurzoru je zatelný rozmazaný efekt.
Ve fimech jsou rychlejší scény s duchama a pohybující se text je hrůza sama o sobě. Pokud vstup přejmenuju na HD STB nebo cokoli jiného, je obraz perfektně ostrý. Je to už znát i na již zmíněném kurzoru myši. Okna se ale chvějí. Problém je určitě v TV, protože na jiné značce LCD to nedělá. Zkoušel jsem to i na druhém Philipsu taky 9732d a bylo to stejné - tedy špatné. Chtěl bych tuto chybu oznámit na suport, ale nevim kde. Poradí POINTER?s/quote]


ak najdes riesenie problemu tak pls daj vediet ... aj mne sa to z casu nacas objavuje

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 08:31
od Gardfield
Pozor. Philips ma pri kazdom vstupe moznost uplne inych nastaveni obrazu! To znamena ze ak mas napriklad pri normalnej TV alebo DVD zapnute 100Hz, a podobne veci, pri prepnuti na iny vstup mozes mat tieto nastavenia uplne ine, kedze si to pamata nastavenia zvlast pre kazdy vstup.

Skus sa popozerat nastavenia.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 21:38
od danek
O tom nastavení pro každý vstup samozřejmě vím a zkoušel jsem to. Spíš bude chyba ve fw. TV.

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 2. 2008 21:41
od danek
Jinak po cca 3 měsících, co ji mám, mi začala nepříjemně pískat :|

Philips LCD TV 42PFL9732D + HTS8100

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 2. 2008 23:11
od valdosta
zaujimava akcia 8)

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2008 09:26
od oldboy

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 4. 2008 20:12
od luciano20
Diki za info :)