Stránka 1 z 1

SAMSUNG LE32R86BD nebo PANASONIC VIERA TX-32LMD70FA nebo PHI

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 12. 2007 15:39
od Jevgenij
Ktery byste mi doporucili? Mym favoritem je Philips. Mel bych to hlavne na sledovani Tv pres analog a DVD. Pokud byste nasli nejake testy a recenze, tak budu vdecny kdyz mi napisete odkaz. A jeste jeden dotaz , Philips 32PFL7562D nebo Philips 32PFL7762D muze mi nekdo prosim rict jakej je rozdil v techto tv a ktere je celkove lepsi? Diky za vase nazory

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 12. 2007 15:54
od l.balda
jseš o něco na tom líp než já já ještě vůbec nevím jakou.Libor

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 12. 2007 23:09
od Jevgenij
Nikdo neporadi?

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 12. 2007 23:48
od THeBaNDiT
Mam Samsung LE32R86BD(X), som s nim velmi spokojny, na DVD a digitalnom satelite je obraz krasny, kablovka je v pohode... kupil by som si ho opat.
S ostatnymi spominanymi nemam skusenosti, nemozem porovnat.

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2007 00:33
od POiNTER
Osobne by som zobral radsej 32PFL7562D...
z tych ostatnych ... skor Panasonic... ale ani ten Samsung nie je zly.

Toto som napisal na inom fore... je to v podstate vysvetlenie rozdielu medzi 7762 a 7562
OK... takze aby som sa k tomu aj ja vyjadril... 32PFL7762D je sice nastupca modelov 32PFL7562D/32PFL7332 ...ale v skutocnosti sa par veci zlepsilo a par zhorsilo:
Zacnem zlepsim:
- Novsi dizajn ...tensi ram, bocny okraj je hlinikovy, jednoramový dizajn (aj ked skleny ram 7562D sa mi pacil viac), jednoduchsie zaoblene tvary
- 3x HDMI vo verzi 1.3 s podporou HDMI CEC
- 2.1 zvuk ... zo zadu je vstavany subwoofer, teda lepsie povedane basak s basreflexom... basy na tom hraju o poznanie lepsie ako pri beznych TV... ale hlavne pri nizsich urovnach zvuku.
- BBE Sound
- lepsie pozorovacie uhly (zrejme AMVA panel)
- podpora 1080p na vstupe vo vsetkych frekvenciach 24/25/30/50/60Hz
- podpora PC formatu 1360x768p

Zhorsenie:
- Pouzity je zrejme skoro rovnaky processing (engine) ako pri modeloch 5522D ...co povazujem za velky nedostatok oproti 7562D ..ten mal odlahceny engine 9kovej rady (9641) a stal za to.
- menej moznosti nastavenia (kvoli pouzitemu enginu)
- Digital Natural Motion funguje len pri TV signale... pri DVD len do 576i (scart)
- absencia USB :(

url]http://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl7762d_12/32pfl7762d_12_pss_aen.pdf[/url]

Existuje aj model 7962D... dodavany pre nas vo verzii 42" (v rakusku je aj 32")... ktory ma vsetko to iste, ale ma navyse aj Amblight.
http://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl7962d_12/42pfl7962d_12_pss_aen.pdf

A potom je tu este jeden model... pre mna velmi dolezity... a to je 32PFL7862D ... ten je sice drahsi, ale da sa povedat ze je to plnohodnotnejsi nastupca 7562D... a to preto ze ma odlahceny engine 9632D ... v podstate ide o rovnaky model ako 9632D, len nema Ambilight a miesto 100Hz Clear LCD (3ms) ma len 100Hz LCD (4ms) :)... panel je tiez asi AMVA - neoverene (9632D ma zrejme S-IPS).
Ale procesing je podla vsetkeho ten isty (aj ked sa udava ako Pixel Plus 2HD)...
Ma tak isto 3x HDMI 1.3 a USB.
Je ho tazsie zohnat (maju ho napr. v NAY)
http://www.p4c.philips.com/files/3/32pfl7862d_10/32pfl7862d_10_pss_eng.pdf

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2007 01:18
od rado.pali
Na tej 32PFL7562D funguje dobre automatické prepínanie 4:3/16:9 ?
Funguje na nej 1:1 pixel mapping, lebo chcem k tomu pripojiť PC.

Prípadne aký model za prijateľnú cenu spĺňa tieto dve požiadavky ?

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2007 01:19
od Jevgenij
Podle tech odpovedi budou nejspis vsechny tri televize tak nejak na stejne kvalitativni urovni, takze se asi nejvice zamerim na kvalitu obrazu. Na vlastni oci sem mel moznost videt pouze Samsunga, ktery vlastni kamarad....obraz se mi celkem libil i kdyz si umim predstavit, ze by mohl byt malinko prirozenejsi. Takze muj dalsi dotaz je, ktera z uvedenych tv ma podle vas nejprirozenejsi obraz?

Ps. Diky za predchozi nazory

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2007 09:53
od THeBaNDiT
Samsung ponuka skutocne vela moznosti, ako si obraz vyladit k svojej spokojnosti... Hlavne ho treba prepnut z modu "dynamicky" do modu "standardny".