FTV Prima požádala o přerušení platnosti satelitních licencí

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jito 19. 12. 2024 16:25

Jen preventivně- co kdyby- sem dávám info o tom, že pokud se Prima a Canal+(Skylink) nedohodne na zvýšení poplatků za distribuci, tak od 1.1.2025 nebudou programy Primy na satelitu...
Ale jako vždy se nějak dohodnou :D
https://www.parabola.cz/clanky/7881/ftv ... h-licenci/
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod MgX 19. 12. 2024 17:51

Ano, zaplatí se to zase v navýšení poplatků od Skylink směr klient. Prostě je to snadný výdělek. Namísto aby se snažili, museli snažit, tak jim dnes - bohužel - stačí výroba často velmi, z mého pohledu, podřadných pořadů... no a pak se nižší sledovanost může, třebas, vylepšit navýšením poplatku, který si lidé v konečném provedení zaplatí.

Dříve jsem na Primu celkem dost koukal. Měl jsem ji daleko radši než Novu atp. Ale dnes už při přepínání povětšinou vynechávám.

Prima chce nabízet další stanice, ale nechá si to od lidí zaplatit... to je bžunda.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod spyko 20. 12. 2024 16:42

Nejde jen o poplatky,ale hlavně o reklamu,čím víc kanálů-tím víc reklamy,v konečné sečtení to zaplatíme všichni,skylink-zrušen před 6lety,včetně prodeje celého vybavení,VODAFONE-zrušen letos-jen navyšovali,internet PODY-bez tv,na rok jsem dostal jejich appku,ale nenechám si ji,pozemní antena mi stačí,ČS-POL.programy,stejně jich sledujeme jen pár,zbytek internet,nejde tak o stovku nebo dvě,ale ještě si platit reklamu?,to radši 3měs.HBO a pod..,+STAHOVAČ!
spyko
Mírně pokročilý