SledovaniTV se chova jako bych byl v zahranici.

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod podikk 7. 4. 2025 22:48

Zdravim, mame predplaceny SledovaniTV na jedne adrese od Eldata, tam to slape v poradku. Na druhe adrese jsem se prihlasil ke SledovaniTV, ale chova se to, jako bych byl v zahranici, to znamená, ze tam chybi programy skupiny Nova a Prima. Kdyz se pripojim k mobilu na hotspot, tak je vse v poradku, ale jak se pripojim na mistni optiku poskytovatele Poda, Nova a Prima zmizi. U SledovaniTv me posilaji k poskytovateli internetu, poskytoval internetu me posila ke SledovaniTv. Obe spolecnosti maji udajne vse v pořádku. Poradite, prosim, co po kom mam chtit, aby proverili? Poskytovatel netu udajne zadny IP adresy smerujici do zahranici nema. Muze byt problem v tom, ze poskytovatel netu preprodava prave SledovaniTV, ale pod svoji aplikaci a maji balicek basic, ktery mame zrovna my (nevyuzivame), kde k internetu davaji programy, ale prave bez Novy a Primy? Jako by se tahle informace, ze nemáme zaplacenou Novu a Primu, propisovala i do aplikace SledovaniTV. Ale to je podle poskytovatele internetu blbost, pokud jedeme pres apku SledovaniTV. Zkusil jsem na SledovaniTV zaplatit balicek, v kterym je Nova a Prima v zahranici a zpetne prehravani těchto skupin, Nova a Prima naskocila. Diky za pripadne rady, co po kom mam chtit.
podikk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Doggg 10. 4. 2025 09:58

Mám od svého ISP taky možnost nějakého jejich balíčku sledovanitv. Když jdu na web sledovanitv tak to stránka "pozná" a nabízí mi speciální cenu / tarif. Nicméně jej nepoužívám a mám svůj zařízený samostatně. Žádný překryv ani problém nemám.

Logicky to omezení je na straně sledovanitv at uz kvůli rozsahu IP adres nebo omezení účtu. Kopej do nich.
Doggg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod podikk 26. 4. 2025 07:49

Vyresil jsem to tak, ze jsem to od poskytovatele internetu zrusil a zaplatil to naprimo SledovaniTV. Kdyz je to naprimo, zadne omezeni tam neni
podikk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 26. 4. 2025 09:31

Takže o tom musí vědět obě strany… kde je problém.

Tudíž vyřešeno, děkujeme za zprávu.
MgX
Administrátor