Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Dagy2 píše:Týmto chcem len povedať, že zdanie veľkej podpory môže mať často pôvod v tom, že výrobca hodil na trh hardware s nepoužiteľným firmware, ktorý sa teraz celá komunita ladičov snaží dostať do stavu aby prijímač aspoň z časti robil to, čo má v popise.
ka-spel píše: A co třeba říct na u nás vyráběný Panasonic, který není ani schopen a ochoten udělat pořádné české menu. Pro štrouraly, mě nečeské menu nevadí, ale dost lidí to prostě u v tuzemsku vyráběného výrobku nechápe.
jito píše:Číňani,číňani.....ty si dělají co chtějí.Neřeší autorská práva,licence a co já vím dál.Pokud chtějí prodat to co vyrobí,tak prorazí jedině nízkou cenou a již tebou zmiňovanou nabídkou např.menu.
Jenže,kdyby museli zaplatit na licencích to co musí,tak už "na koni" nebudou.
Ber to tak,že ČR je celkem nezajímavá prodejní oblast a záleží na filozofii konkrétního výrobce.Při prodaných několika tisících kusů "něčeho" také výrobci vzniká náklad s "počeštěním" konkrétního výrobku.
MgX píše:zac.je.toho.loket abych se přiznal o tomto „Ferdovi“ přemýšlím taky. Jedná se o věc, která za přijatelný peníz nabídne opravdu dost. Je třeba se připravit na možnou reklamaci. Jejich procento je sice nízké, ale je lepší vědět. Z druhé strany, člověk může narazit na vadný kus i u výrobku za desítky tisíc.
jito uvedl informaci, kterou má přímo odzkoušenou.
Stanovisko jednoho významného prodejce na JM je, že Ferguson 200HD a jeho UNI čtečka na oficiálním FW sice funguje s kartou Skylink ICE HD, ale zápisy na tuto probíhají nekorektně dlouhou dobu, což není dobré. Nekorektně dlouhá doba = mnoho hodin, přičemž běžně se vše odehraje za několik málo minut.
Z výše uvedených důvodů je doporučeno využít modul ... doporučen byl SMIT, ale i ostatní (certifikované) by měly fungovat bez anomálních stavů.
MgX píše:Měl bys ale dodat myšpulíne, že - pokud se nepletu - máš STAROU verzi karty Skylink standard HD ... tudíž NE ICE
MgX píše:ka-spel ano, je možné, že nejnovější FW již poskytuje potřebnou kompatibilitu...přesto... nemáš náhodou Arivu s neoficiálním softem?
Gal píše:chci se zeptat: plánuji koupi hd DVB-S recieveru, který by dokázal ze sítě přehrát veškeré hd soubory, umí to tato ariva?
ka-spel píše:Jsem čerstvým vlastníkem Arrivy, ale mám problém v tom, že nejen mě, ale celou rodinu bolí po týdenním provozování Arrivy oči. Myslel jsem, že už odešla na věčnost stará OTF, ale analog např. ČT1, Nova, Prima, STV1, STV2 jedou v pohodě. Nevím čím to je, ale buď je vadný starý scart kabel nebo v nastavení obrazu, ale prostě obraz z Arrivy při delším sledování vadí a pálí oči. Pokud by pomohl kvalitní scart kabel, tak dejte tip. Byl jsem jen mrknout do marketů, ale Sencor za 200, resp. nějaký high end stejné značky za 700 moc nevěřím.
myšpulín píše:Není to propojené nějakým levným či dlouhým kabelem scart?
ka-spel píše:Ten ovladač někdy funguje jak na heslo. Většinou rychlé odezvy, ale pak začne stávkovat a odmítá přepínat programy nebo exit z voleb nebo info.
ozzysko píše:A kde zjistím verzi FW někdo nevíte? Nemám to nakrabici a ani v menu to nemužu najít. Ta karta prostě nespolupracuje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků