Stránka 1 z 1

Optex 8895HD - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2010 13:24
od _DAVE_
Nedávno jsem zakoupil a po prvních zkušenostech musím říct že jsem spokojený.
až na jeden vroubek - "VRUB". Rozpadá se obraz HD kanálů. Box jsem kupoval právě s požadavkem na možnost nahrávání a HD příjem. Bohužel HD programy jsou mi opět zapovězeny.

Ideální set-top box se zase nekoná. Poradí mi někdo zkušený s tímto problémem, s anténou problém opravdu není, ta je kvalitní a jiný HD tuner na ní již fungoval bez nejmenších problémů v HD.
Může být SW problém přímo v Optexu??

Jinak je tento přístroj naprosto bez problémů, případné dotazy zodpovím.

Re: Optex 8895HD - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2010 13:49
od Dagy2
Ach, ach.
Nerozumiem tomu, že HD prístroj, ktorý neumožňuje príjem HD programov je inak fajn.
Ten prístroj proste nie je fajn. Normálny prístroj to proste nerobí.

ak si to kúpil ako set, reklamuj to.
inak ťažko radiť, keď nevieme, ktoré HD programy nejdú, aké máš ďalšie príslušenstvo, odkiaľ si si istý, že anténa je v poriadku a pod.

Re: Optex 8895HD - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2010 14:04
od _DAVE_
Anténa je v pořádku, protože jsem na ní hodinu před Optexem provozoval jiný HD tuner a ten frčel bez problémů - to už jsem ale napsal.
Programy nefungují všechny - dva, které lze v ČR přes DVB-T chytit. Nova a ČT.

A proč neprovozuji BOX který HD chytal? Inu protože přes něj pro změnu nešlo nahrávat na Flasky. Zkoušel jsem tři, každou našel, ale u všech vypsal že tam 0 MB volného místa. Formáty jak FAT, tak NTFS. Nový firmware samo není.

Byl to Leadtek Winfast, mimochodem snad nejdražší přístroj tohoto druhu na trhu. Optex taky nebyl zrovna nejlevnější.

Re: Optex 8895HD - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2010 14:25
od Dagy2
Čím si formátoval na FAT32?
Problém je často v tom, keď naformátuješ priamo vo Windows. Pomerne spoľahlivo pomáha formátovanie pomocou "formátovacích" prográmkov.

Re: Optex 8895HD - zkušenosti

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 11. 2010 14:37
od _DAVE_
Tohle už je minulost, Leadtek už je z5 v obchodě. :)