Stránka 1 z 1

Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 6. 2020 10:26
od Caddy
Zdravím, mám problém v baráku u příbuzných. Kvůli DVB-T2 obměňovali všechny TV a zatímco u prvních dvou vše bez problémů (Sony, LG), u třetí (Samsung) se naladilo méně kanálů. Zkoušel jsem to dvakrát a výsledek stejný. Vím, že chyběla Nova 2 a ještě něco podobného, celkově na počet (vč. balastu, na který nekoukají) tam jsou tak dvě třetiny programů oproti prvním dvěma televizorům. Přitom jeden barák, jedna anténa, kde by mohl být háček?
Děkuji za nápady.

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 6. 2020 12:01
od jito
Tento problém se objevil bohužel většinou u značky Samsung
Tady je to velmi dobře popsané
https://www.idnes.cz/technet/audio-foto ... -video_nyv
Začni kontrolou aktuální verze FW.

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 6. 2020 13:58
od Caddy
Diky, kouknu... FW bylo prvni, co me napadlo, ale byl aktualni...

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 6. 2020 16:01
od Caddy
no, jak to tak ctu a studuju, tak nejlepsi bude to zkusit vratit a vzit jinou znacku...stejne se nam moc nezamlouva ani ten Tizen a celkove to ma priserny ovladani, chce to neco s Androidem...

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 6. 2020 10:33
od MgX
Pokud si někdo projde starší testy na webu AVmania.cz, zjistí, že Samsung má u tunerů občas zvláštní chování a netýká se to jen DVB-T2 tuneru. Samozřejmě důvody mohou být různé.

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 6. 2020 14:39
od Caddy
Uz jsme se domluvil s prodejcem, ze to vymenime...on tlaci LG, sice to asi neni nejake terno (ja mam zase zvlastni slabost pro Philipse), ale snad to bude OK...

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 6. 2020 18:53
od MgX
Určitě napiš jak jsi dopadl.

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 7. 2020 15:35
od Dagy2
asi si ho nechal...

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 8. 2020 12:40
od street-dog
Přidám se k otázce, ale mám opačný problém Samsung UE32M5602 a GoGen TVF32N525T obě splňují DVB-T2 ... Samsung naladí všechno, ale GoGen nenaladí stanice české televize. Anténa stále stejná a nehýbalo se s ní. Dá se to nějak řešit svépomocí ? Díky :)

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 8. 2020 16:58
od orlov
Síce nepoznám ten Gogen, ale najskôr budeš musieť pred ladením nastaviť správne národné prostredie.

Re: Na jedné z TV nejdou naladit všechny kanály

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 8. 2020 07:48
od street-dog
Díky zkusím na to mrknout, ale myslím, že je to dobře nastavený televize je v češtině.