Stránka 7 z 13

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 9. 2007 14:14
od Paul Atreides
Kirk - jak kdy. Za posledni 3 dny se mi totake parkrat stalo. Bude to ale problem na strane AXN Scifi, protoze ostatni programy v O2TV, ktere jsem zkousel, tento problem neznaji...

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 09:04
od Kirk.
Já to mám rozjetý neustále. A je to tak od začátku, co mám tenhle balíček. Volal jsem včera na O2 a popsal jim problém, tak to předali technikům že se mi ozvou.... no uvidíme.

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2007 14:23
od Kirk.
Tak mi dneska poslali email, že porucha byla odstraněna a světe div se už to funguje. Musím pochválit tech. podporu O2, pač od nahlášení do vyřešení problému neuběhlo ani 24h :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 9. 2007 22:29
od Sandstorm
Už mi docela začíná vadit ten formát u filmů na HBO, kdy jsou černé pruhy pomalu větši než obraz :roll: A navíc je to vždy u těch lepších filmů, nevíte jestli stim budou něco dělat?

re 16:9

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 10. 2007 20:02
od qwe2
vysvětlete mi prosím proč na LCD 16:9 ,třeba při vysílání nějakého pořadu mám dole i nahoře černé pruhy a vedle na telce 4:3 taky?To je pořad natočený 16:9,ale vysílaný 4:3?celkově mám téměř na všech programech pruh nahoře a dole.Myslel jsem,že když pořídím telku 16:9 tak do budoucna bude obraz bez těch pruhů.Dokonce to dělají i některá DVD.To mě udivuje.TV mám nastavenou dobře :lol:
Osvětlí mi to někdo?Díky!

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 10. 2007 07:57
od matluba
jde o to že televize pouští pořad který je natočen 16:9 ale vysílá ho pouze ve formátu 4:3 a (latterbox) což jednoduše znamená že tam musí být ty čáry protože by na zastaralých tv 4:3 měli lidi hlavu metr vysokou. Na jednu stranu chápu že většína(starších) lidí mí stále CRT tv , tak proto jedou ve starém formátu. ale lidé co už si zaplatí IPTV by mohl dostávat plnohodnotný signál. Protože se dá počítat že člověk co má starou dobrou teslu nebude pořizovat IPTV ale naopak majítelé LCD či Plazmových televizí. Ted mě potěšilo rozhodnutí novy začít vysílat plnohodnotně 16:9 takže pokud maš TV 4:3 máš tam čáry, ale pokud máš 16:9 tak jedeš bez čar. A co se týče HBO(1,2,C.) tak dle tiskovky by měly do konce roku také spustit plnohodnotné 16:9 tak uvidíme no

Muzou zavidet:-)

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 10. 2007 18:54
od raj
Tak jako peti denni uzivatel O2TV (a jiz pres dva roky uzivatel ADSL) se pripojuji. Na me male televizi co mam v pokoii se obraz oproti normalni antene znatelne zlepsil, coz beru jako pozitivum a tesim se az si brzy ted poridim neco lepsiho nez tu starou dobrou LCE TV:-). Kvalita je vyborna tedy. Jsem asi km od ustredny. Programova nabidka zabava + film plus a vyber je velikej. Hbo a cinemax mi prijde predrazeny za ctyri kanaly, tak jsem nedaval. Menu je sikovne, ale ma co zlepsovat. Hlavne by to chtelo myslmi udelat TV pruvodce ve forme TV programu jako je treba tv.centrum.cz. Vypadky bohuzel jsem zaznamenal treti den, dva kanaly vypadly a trvalo to celej den, ale stane se beru. Rychlost internetu je bez problemu, ba-li ne lepsi. (4mbit) Takze chvalim a doporucuji. Pro nektere v dolinach co maji problem chytnou signal TV se to urcite vyplati. Zakladni nabidka je myslmi cenove dostupna.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 10. 2007 08:40
od Doktor1962
Zdravím pánové,
všude jsem se tu dočetl o všem možném jako je skladba programů, výpadky, či spoždění signálů, ale nikdo sem nenapsal, jestli třeba u HBO filmů je zvuk v Dolby Digital 5.1 jako mám já na satelitu a jestli jste někdo zkoušel HD signál na 160 kanálu

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 10. 2007 18:33
od matluba
Doktor1962 píše:Zdravím pánové,
všude jsem se tu dočetl o všem možném jako je skladba programů, výpadky, či spoždění signálů, ale nikdo sem nenapsal, jestli třeba u HBO filmů je zvuk v Dolby Digital 5.1 jako mám já na satelitu a jestli jste někdo zkoušel HD signál na 160 kanáluD/quote]


1. ČT (160) se tu řešilo asi na 4. stránce v praze vše běží ok, ale stejně je to na nic protože když zapojít tv přes HDMI kabel tak se ti sice minimalizují "kostičky" při rychlích scénách, ale na HD vysílání je to nepoužitelné kvůli malému datovému výstupu a ted trošinku tajně. 02 chysná nový STB který bude podporovat pip, editaci kanálů a full HD, na 99% ho dostaneme ještě pře vánočníma pohádkama. Ale určitě velká sláva, ale budou za to chtít tak 2tis. na ruku :(.

2. HBO záleží na tom jak to máš zapojené, pokud pouze stereo kabelem do repráku tak samozřejmě ne, ale pokud to máš zapojené " stb do dvd(s repro) do tv tak ano.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 10. 2007 19:03
od beat
Takže se HDMI výstupu u současného settopboxu už nedočkám? :(

Odeslat příspěvekNapsal: 17. 10. 2007 05:00
od Doktor1962
matluba píše:2. HBO záleží na tom jak to máš zapojené, pokud pouze stereo kabelem do repráku tak samozřejmě ne, ale pokud to máš zapojené " stb do dvd(s repro) do tv tak ano. /quote]



Já mám vše propojené digitální cestou,tedy i zvuk přes optický,nebo koaxiální výstup a ze satelitu mám signál pro HBO 5.1. Právě mi zajímalo,jestli je to použité v distribuci O2 a jestli kromě HBO tak vysílá třeba ČT některé filmy,nebo nikoliv

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 11. 2007 13:52
od Kirk.
Včera se mi provedl update software settoboxu. Nyní již lze v nastavení zvolit výstup HDMI sdtv, 720p a 1080i, nicméně pokud zvolím 720p nebo 1080i a uložím, stejně do TV leze pouze 576i a při dalším vstupu do menu nastavení je nastaveno opět sdtv. Tak nevím, co tím chtěl básník říct... :roll:

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2007 12:57
od Paul Atreides
Update STB jsem take zaznamenal - cely den se stale dokola STB restartoval a bootoval z rozhrani ETH0.
Zadne jine zmeny jste nezaznamenal? Ja zatim ne....

Odeslat příspěvekNapsal: 29. 11. 2007 22:55
od Kirk.
Kromě již zmíněné nefunkční volby HDMI výstupu jsem jiné změny nepostřehl.
btw. netušítě někdo, zda O2 zařadí nova cinema do programové nabídky?

re

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 11. 2007 22:24
od qwe2
Tak mě to změnit jde,i uložit .
Poprvé jsem mohl mé LCD zapnout přes HDMI .
Obraz mi připadá horší mež přes scart - tedy úvodní stránka.Vylezly na ní takový šupinky v tom modrým nahoře.
Co je ale průs.. , že se odpojily výstupy scart.
Takže televize přes HDMI jede,ale recorder je mi nanic protože je propojenej přes scart a ten je ted vyplej.
Tak jsem to musel dát zpět-zrušit HDMI a nechat scart.