Stránka 68 z 107

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 20:26
od ivo123456
Skoušel jsem BitTorrent klient a jede straššně pomalu na Blade2 max 110kB/s a na PC v uTorent 700 Kb/s. Jak to jede Vám ostatnim? Máte někdo skušenosti jak to udělat aby to jelo rychleji?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 20:30
od qwer4
Zalezi ci mas presmerovany port na evolve,a samozrejme zistit pod akym portom ide evolve.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 20:57
od ivo123456
no mam veřejnou IP všechny aktivni porty otevrene máš s tim nejakou skušenost? proč to jede tak pomalu? Blade jede na standartním portu BT 6881 ale v tom problem nebude.
PS: ten FW r5150 co jsi postnul na str.65 jede na SDK3?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 21:00
od qwer4
Klikni si na toto a napis či ti ukazalo OK alebo An error has occurred!
http://www.utorrent.com/testport?port=45210

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 21:17
od ivo123456
no ted error ale pred tim to bylo OK tak nevím musim se postourat v routru

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 22:17
od jogobelo
Ahojte práve som nahral do BLADE II fw http://forum.iconbit.ru/0fw/fw_HDS6-7L_SDK4_r438.zip

youtube,filckr,picassa.... sk a aj cz menu ,grafika super oproti evolve ,dosť nastavení ....

skúste ,ja testujem :-)

ale zatial spokojný :-))

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 1. 2011 23:46
od qwer4
Ved to je stare.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 10:29
od av_newbie
Zdravim vsechny! Mam evolve miniblade, fw jsem prave updatoval na posledni (jediny), co evolve na strankach ma (r4347) a mam par dotazu na zkusenejsi:
- pri pripojeni pres HDMI (audio HDMI RAW) nejede u nekterych filmu zvuk v 5.1, ale receiver detekuje pouze PCM - pri pripojeni pres optak (SPDIF RAW) to jede dobre - je toto bezna chyba a je mozne ji fixnout napr. fw z ac ryan?
- mam projektor 720p a pri spusteni filmu v 1080p jede jen zvuk, obrazovka cerna (jedna se o mkv, konkretne pokud nekdo znate tak o "Avatar (2009) [1080p,H264,DTS-EN,SUB-CZ].mkv"); obraz nejede ani v nahledu, takze si rikam, jestli neni problem v minikovi? Film samozrejme v PC normalne jede
- obecne k FW - pokud dam nejnovejsi ac ryan (r4824 - mimochodem, bude vubec fungovat?), bude mozne v pripade nutnosti vratit se na ten od evolve? Vidim tady info o ruznych zmenach bootloaderu apod. a nerad bych prisel o zaruku pro nic za nic (navic porad vaham, jestli minika neposlat zpet - sice funguje bez problemu, ale ten nefunkcni mod 1080p a blbnouci zvuk pres HDMI mi docela vadi)

Diky moc - jestli tu ty veci uz byly, tak se omlouvam, ale stranek uz je tu moc a na nekolika novejsich jsem konkretne to, na co se ptam, nenasel.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 11:28
od ivo123456
qwer4 píše:Klikni si na toto a napis či ti ukazalo OK alebo An error has occurred!
http://www.utorrent.com/testport?port=45210

port 6881 Open ale rychlost zase jen max 110kB/s o uploadu ani nemluvim je to mizerne tak nevim.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 15:43
od qwer4
Zisti jaky port pouziva te btpd a povol port v routry."presmeruj port do evolve"

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 1. 2011 16:43
od magero
Cafte, sledujem toto forum uz dlhsie a je tu spomenutych hadam 10 firmwareov, chcel by som sa vas opytat teda ktory je najnovsi a najlepsi firmware, poprosim aj o link.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 00:25
od grovana
Ahojte,blbne mi tento prehrávač,doposial šlapalo všetko o.k,až na to že minule mi zastal film,až som to musel úplne vypnúť a od vtedy stale pýta formát,skúšal som aj stary aj nový firmware,a nič,tak som sa napokon rozhodol že to sformatujem,ale po niekolkých sekundách to zastane a nič sa nedeje,neviem čo s tým dalej,mám to skúsiť sformátovať cez pc?nemal niekdo podobný problém? Dakujem

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 01:39
od Papi_Becov
to grovana: už jsem ti na to odpovídal o stránku před :shock:
Hoď to do PC a tam dej formát.Potom vlož do Evolve a jestě formát v Evolve.
Pokud chceš opravdu funkční firmware a dobrej,který zřejmě používá větsina majitelů Evolve Blade,tak tam dej unlock firmware PlayonHD4318.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 16:18
od grovana
Ahojte nemáte niekto link na ten PlayonHD4318 firmware?dakujem

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 1. 2011 16:25
od ivo123456
ten fantec 5150 jede ok aspoň zatim