Stránka 86 z 107

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2011 10:35
od PetrXD
Tak titulky nejdou proto, ze maji omezeni na 15 videi v adresari... to co je nad, tak nenacte.
Prej by ten pocet meli priste zvednout - nevim koho tech 15 napadlo, kdyz prumerne maji serialy pres 20 dilu za sezonu...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2011 12:44
od VildaT
Zdravím, prosím vás mám od provozovatele internetu k dispozici IPTV,přehrávám v pc přes playlist.Tak se ptám jak dostanu playlist s příponou (asx) do tohoto MMC http://www.evolve.cz/d-fullhd-prehravac-evolve-blade-1.5tb.html Prosím o radu nákou dobrou duši,já už jsem bezradný a mé znalosti už na to nestačí. Mockrát děkuji. V.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2011 16:35
od pohosat
to vildaT:
Můžu se zeptat co že používáš na firmware ?
Například firmware od iconbitu má položku IPTV takže tam by se to dalo vložit.
Odkaz na stažení firmware je tady ...
http://files.iconbit.com/fw/fw_hds6l_v8 ... 9l3_ru.zip
Jestli chceš mohu to vyzkoušet . Dej vědět .
Pohosat

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2011 18:56
od VildaT
Ahoj,při instalaci firmware od tebe my hlásí chybu a neustále se restartuje a požaduje strarší firmware.A jak by jsi to mohl ty vyzkoušet? Stávající firmware je (FW_EVOLVE_BLADE_I_II_v7.0.9.r4357)

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 20. 8. 2011 22:24
od pohosat
To VildaT:

1, To restartování je projev starého zavaděče bootu . Tady na foru se to docela probíralo , musíš před nahráním firmware jej aktualizovat. Při tom se ti změní uvodní obrazovka na iconbit , teprve potom jej mužeš přeflasovat na ten ruský .

Přimy popis všech změn náš tady .
http://forum.iconbit.ru/viewtopic.php?f=40&t=3903
Jinak modelu Evolve Blade odpovídá model HDS6L Evolve Blade II je HDS7L

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 21. 8. 2011 08:04
od VildaT
Můžu ještě prosím vědět jak aktualizuju ten zavaděč bootu? Omlouvám se ale ztěch ruských stránek nic nevyčtu.Jsem rád že my stím pomáháš,já jsem v tomhle směru hrozá lama.Nejlepší asi bude zavolat my na skype.Moje adresa skype je ( Petra.a.Vilda ) Předem moc děkuji. V.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2011 06:23
od pohosat
To VildaT:

Tady mas informace v anglictine :
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=44&t=7481
Pokud hledas informace pouze česky ,prohledej tohle forum a najdi si tyhle informace tady sám :
1, nový boot od emtec media 800
2, muj starší příspěvek o boot iconbit 10.0.26L
http://www.iconbit.ru/descr/100093/f/hd ... loader.zip
-instaluj tak že rozbalíš na usb flash , strčíš do playeru a podržíš tlačítko power cca 20 sekud.
3, dej výše zmiňovaný firmware.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2011 06:48
od solariz
Uz to tu preblesklo ale aj tak to vyzera zaujimavo: EVOLVE Solaris - Internet vo vašej TV!
http://www.evolve.cz/d-evolve-solaris-internet-vo-vasej-tv.html
Netestoval to niekto? Vyzera to ako Blade ale je tam OS ANDROID!

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2011 10:39
od v.kalandra
Ahoj,ja bych měl jeden dotaz co dělam špatně?
Ohledně aktualizace FW na icon, stahl jsem boot a chtěl nainstalovat-instalace neproběhne-píše ACRyan (asi puvodni) a restartuje se. Po nainstalovatni FW probehne OK, ale napise se mi ze se Software neshoduje s FirmWarem (anglicky). Kde dělám chybu?? Díky

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2011 12:05
od v.kalandra
Tak uz se mi podarilo, chtělo to nejakou starou verzi (popsanou drive), potom update napsany tady. Již OK, akorat ta IPTV nejak nechodi, pokazde napise failed kdyz se chci pripojit na ty TV co jsou v seznamu

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2011 20:16
od VildaT
solariz píše:Uz to tu preblesklo ale aj tak to vyzera zaujimavo: EVOLVE Solaris - Internet vo vašej TV!
http://www.evolve.cz/d-evolve-solaris-internet-vo-vasej-tv.html
Netestoval to niekto? Vyzera to ako Blade ale je tam OS ANDROID!

Tak se my povedlo dostat tento FW (v7.4.4.r5440) běží tam youtube a jiný tv.Tak ted zase nevím jak tam dostanu ten playlist iptv.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 22. 8. 2011 21:40
od pohosat
to VildaT:
Posilám k vyzkoušení muj play list
http://www.volny.cz/polda/
Mělo by to šlapat . Bohužel neběžím na firmware playone , ale typuji žetam udělali taky cosi jako iptv nebo podcast . Jinak na HDD mi to šlape ze složky playlist.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 23. 8. 2011 18:28
od VildaT
to Pohosat "
zkouším tam dostat playlist od tebe a načte se ale nespustí..A když jsem zkoušel naflashovat FW (http://www.iconbit.ru/descr/100093/f/hd ... loader.zip) tak se nainstaluje v pořádku,ale nespustí se.Je jen černá obrazovka..Tak my nezbývá než tam vrátit ten origo od evelve a vykašlat se na tu iptv. Přesto ti moc děkuji za rady a trpělivost kterou jsi měl semnou :-D V.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 8. 2011 12:30
od v.kalandra
Nejake IPTV mi uz bezi, diky pohosat za odkazy :-)
Ale porad mi padá Samba s tim iconBit FW. Jsem sam? Nebo je už vymyšlená nějaká oprava? Díky

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 8. 2011 14:55
od darien_fawk
jj je. Zapni na nom FTP a na sambu sa zatiaľ vykašli... Teda aspoň ja som to tak začal riešiť