Stránka 91 z 107

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 10. 2011 10:06
od v.kalandra
Neznamena, musis najit boot od IconBitu.... ktery nahraješ stejnym zpusobem, akoratze před instalaci toho FW.
Ale ohledně toho MM firmwaru, ani ho tam nedavej. Nevim proč to tomu člověku vyhovuje, ale ja spokojen nejsem-nehraje youtube videa a dalsi věci nic moc...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 10. 2011 10:12
od darien_fawk
Tak mne dokopy ide len o prehrávanie vecí na internom HDD, USB HDD, z pamäťovky a cez sieť. Potom DLNA cez mobil. Nič viac nepotrebujem, žiadne youtube, online rádiá, streamy, torrenty a nič podobné... Vyhovovala by mi SAMBA alebo FTP aby išlo... A hlavne nejaké pekné menu ako má ten nový od POHD...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 27. 10. 2011 10:36
od v.kalandra
Ja zase hledam nějakej, kterej ma funkční Sambu, youtube, a internetova radia :-) Kdyby i nějaky TV stanice, bylo by to nej... Ale bohuzel takovej jsem nenašel-vždy byl problem v sambě :-(

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2011 14:49
od solariz

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2011 15:32
od darien_fawk
práve som ho tam namontoval a na počudovanie ide to natiahnuť aj ja najnovší ACRyan bootloader... Iné FW nejdu. a idem testovať SAMBU FTP a hlavne prehrávanie. zatiaľ čo som postrehol, tak že titulky sú lepšie ako v hociktorom inom FW. len škoda že to nemá wall... lebo ja som cez ThumbGen ku všetkým filmom natiahol popisky... :/

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 30. 10. 2011 16:20
od v.kalandra
Tak dej pak vědět jak to dopadlo :-)
Kdyžtak poté prosim nahraj ten FW někam na net--např.uložto apod.
Díky

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 10. 2011 10:06
od zekon666
Tak fw PlayOn!X r4824 rev5.1 vypadá OK, ale ten font TO JE TRAGÉDIE!! Tučný odporný velký, titulky ve filmu jsou pak otřesné. Hledal jsem a nenašel jak ten font nahradit, tzn. vč. systémového, ví to někdo?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 10. 2011 13:17
od zekon666
tak už jsem to našel........font zaměnil a dáme tomu týden :)

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 10. 2011 18:18
od 1240
solariz píše:http://www.fantec-forum.de/index.php?page=Thread&threadID=2069 Páni, Toto je ina parada!



HMMMM,ale jak ho stáhnu ??????? :hm

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 10. 2011 19:43
od darien_fawk

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 11. 2011 18:24
od Geniss78
Zdravím všechny. Chtěl bych vás požádat o radu. Jde o to co se mi stalo. Při zapnutí mého Evolve 1 se mi objevila hlaška zda chci formátovat disk. Zcela běžná hláška,tak jsem jako obvykle dal storno a o.k. Ale právě přitom mi to nepřeskočilo na to sorno a já tak potvrdil formátování. V té chvíly mě nenapadlo nic jinšího než vyndat napěťovou šňůru. Ale už se s přístrojem nejde domluvit. Při každém zapnutí je tam ta hláška znova a vyzkoušel jsem ted i obě varianty a nic. I po propojení s kompem ho najde,ale kapacitu paměti nemá a nejde ani zformátovat,poněvač má poškozený nějaký svazek. Chtěl bych vědět zda jde ještě něco udělat, anebo je mých 800 GB nenávratně ztraceno a přístroj taky? Díky moc.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 11. 2011 20:43
od Papi_Becov
Tak nevím jak s diskem a daty,ale přístroj bych se pokusil opět znovu přehrát firmwarem,který jsi používal.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 11. 2011 10:10
od Geniss78
No to jsem chtěl udělat taky,ale ted když dám flashku do kompu tak se rozbliká a přestane,počítač ji nezobrazí že byla připojena a to jsem zkoušel do různých USB vstupů. Takže ten firmware tam nenám jak hodit do toho přístroje.

-- 3. 11. 2011 10:10 --


Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 11. 2011 12:40
od EKKAR
Vypnutí napájení při formátu flashky většinou vede k poškození celé paměti. Mám několik takových od různých lidí, u všech byl poslední provedený úkon vyškubnutí z portu po nechtěném potvrzení příkazu FORMAT. Je výhodnější přijít o data a pokusit se je nějakým recovery prográmkem vydolovat zpátky, než uškubnutím napájení zlikvidovat celou flash a nemít tak možnost se ani o obnovení pokusit...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 11. 2011 16:06
od 1240
darien_fawk píše:Napríklad sem som to nahral:
http://www.multiload.cz/stahnout/524948 ... dd_v1-rar/

Dík.. install proběhl normálně,SAMBA jede,,. hraje všechno. Jen nevím jak rozjet inter.TV... :-[