Stránka 31 z 107

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 3. 2010 18:11
od hanyCZ
Zdarec,
mam BLADE pripojeny pres opticky vystup k Logitech reprobednam... v tom nastaveni BLADE jsou dvě položky kterych si myslim že se to tyka....
1. SPDIF LPCM
2. SPDIF RAW
Jakou bych měl použít?

Dost často se mě stává že se mě právě zvuk jakoby zakousává/vyněchává... A je to jedno jestli to hraje ze sítě/HDD/DVDROM/fleška... a jestli to je AVI nebo MKV...

Díky

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 3. 2010 19:55
od Papi_Becov
qwer4 píše:Je blokovany.Skus tento http://www.iboum.com/pr/playon.php

Je nějaký rozdíl mezi firmware na Playon: v7.06.r2901?
v7.06.r3139?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 31. 3. 2010 23:25
od jerry007
Ahoj!
Diky moc za info, pokud nebude ani problem s tim zvukem, neni uz co resit a mam vybrano, za ty prachy... Jeste jednou diky a mej se.

slk01 píše:Zdravim jerry007
1. Co se tyce pripojeni pres USB, mam doma 2x 1TB externi disk WD,
nacte to normalne i v souboru NTFS, ja jen, ze spousta prijimacu nebo
napr. TV s USB vstupem zvladaji pouze FAT. A z externiho HDD prehrava urcite plynule, ze?
- ano uplne bez problemov nacita aj disk vo formate NTFS. Ja taky osobne pouzivam. :-)

2. Co jsem chtel a myslim, ze to na zacatku nebylo, je zmenit umisteni
a pripadne velikost titulku (je super, ze podporuje v pohode ceske titulky, ikdyz v dnesni dobe to asi uz je temer u vsech), cetl jsem, ze by to melo jit nyni?!
- zmena velkosti, umiestneia a farby titulkov je mozna od pociatocneho FW Evolve

3. Ohledne datoveho toku, pise se, ze zvlada max50MB, ale predpokladam, ze u souboru MKV to je vice nez dostacujici, ne?
-uplne postacujuce. Este som sa nestretol s ripom filmu, ktory by mal vacsi datovy tok. ;-)

4. Kdyz budu mit nejaky rip se zvukem DTS-HD koukam, ze to nejak prepocita, ale asi s DOLBY TRUE HD mi nepujde zvuk vubec nebo se pusti normalni dolby?
- s tymto bohuzial nemam skusenost, takze dufam ze niekto iny ti to zodpovie. :-D

5. Zkouseli jste WI-FI? Jak to funguje? Jen, ze do nej dostanu net a muzu tahat nebo se da vyuzit i jinak na prenaseni dat pres sit, atd (asi jo, co jsem cetl)?
- mozes to kludne vyuzit aj na prenasanie dat cez siet.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 1. 4. 2010 07:58
od kypec
jerry007 píše:Ahoj!
Diky moc za info, pokud nebude ani problem s tim zvukem, neni uz co resit a mam vybrano, za ty prachy... Jeste jednou diky a mej se.

Nie som si celkom istý, ale mám dojem, že Dolby TrueHD sa vždy skladá z tzv. core, čo je v podstate staré známe Dolby Digital AC3, a ešte pridružených dát, ktoré to celé dopĺňajú na bezstratové TrueHD.
Ten čipset Realtek použitý v Evolve by mal každopádne dekódovať aspoň tú DD AC3 časť streamu, čiže zvuk budeš počuť, akurát nie v lossless HD kvalite...čo napr. mne osobne vôbec nevadí. ;-)

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2010 14:29
od jerry007
to kypec: Diky moc za info, tak ted uz skutecne nemam proc vahat ;-) Nepotrebuji bezztratove TrueHD, jen aby tam kdyztak nejaky zvuk byl, ikdyz vlastne MKV se stejne s timto zvukem neripuji... Jeste jednou dikes vsem za rady a info!

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2010 20:44
od bertino2
Mate niekto skusenost s rodicovskym zamkom? Na fw Evolve aj POHD je v podmenu Rodicovsky zamok po zadani kodu 0000 nejaky DVD rating a v jeho podmenu nejakych 8 moznosti ktore mi nedavaju zmysel... Na tomto ani ziadnom inom fore som to nenasiel. Vopred dakujem...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2010 21:31
od Cifo1
Aj mna by to zaujimalo, tiez som z toho jelen.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 4. 2010 22:17
od polachi
je to nejaky system hodnocení zavadnosti filmu pro decka a mladez http://www.natoonline.org/ratingsactual.htm

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 3. 4. 2010 20:15
od bertino2
OK. Nejako som si to dal dokopy... Ale co s tym dalej?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2010 12:46
od srato
umoznuje Evolve Blade rozumnou moznost prehravani mp3 bez pouziti TV?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 4. 2010 14:18
od bertino2
Prosim vas vie niekto ako funguje ten rodicovsky zamok?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 4. 2010 09:40
od solariz
Nemate niekto hacknuty firmware od ACRyan Playon!HD do Evolve novsi ako v3294?? Alebo kedy sa ludia od Evolve rozhybu?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 4. 2010 12:28
od animus33
Neviete mi poradit kde by mohla byt chyba ked cez pc mi ide stahovat torrent v pohode ale cez evolve blade mi to nejde vobec, pri verejnych aj ide ale privatnych nic. Asi firewall by to nemal byt ked mi prepusta v pohode do pc. Moze byt ze nerozpozna bittorrent manazer evolve blade a blokuje nejakym sposobom prenos? ze preferuje len manazery ako utorrent? Dakujem

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 4. 2010 15:59
od PetrXD
Dnes jsem ho koupil, zapojil a ten hluk z ventilatoru je teda strasny. :( Kdo tu psal, ze neni vubec slyset, tak je asi docela hluchy...

Nevim nekdo, na kolik V ten fan jede? Rad bych si poresil nejaky jiny...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 4. 2010 12:39
od depo63
nemyslím že by bol hlučný ja skôr počujem cvakanie HDD. Dal som ho na molitanovu podložku a je to oveľa lepšie, nerezonuje to na skle.