Stránka 32 z 107

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2010 14:57
od wathers
No PC dělá o hodně větší hluk... ;-)

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 4. 2010 19:30
od Odar
wathers --> Ako koho PC ;)

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2010 12:07
od wathers
No kolikrát u toho svýho i usnu, takže... :-D

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2010 14:35
od PetrXD
No hluk nedela primo ventilator, ale vychazejici vzduch - chtelo by to stahnout otacky. PC neslysim - Blade ano :( Pres den to nevadi, ale v noci mam na TV stahnutou hlasitost a pak uz je to na ...

Funguji vam SUB titulky? Me teda jen SRT :(

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 4. 2010 19:41
od demonicus
Mě fungují všechny titulky, ještě se nestalo, že by nějaké nešly. Každopádně ale nemám originální FW, nahrával jsem jiný tučím z HD Playeru.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 4. 2010 08:27
od wathers
Může někdo poradit, jak spustit či kam vložit titulky, které jsou k DVD filmu jen přiloženy?
Díky...

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 4. 2010 10:02
od PetrXD
jak tak koukam, asi budu muset hodit taky jiny FW

SUB titulky nektere zda se jdou - nektere ne..
a nevim proc, ale prehravac se mi dneska sam od sebe zapina...

Odpojujete disk kdyz tam davate jiny FW?

-- 11. 4. 2010 11:16 --

wathers píše:Zdravím, po vypnutí stroje dálkáčem mi ráno modrá ledka opět svítí a HDD se točí, co s tím?


Ahoj - dnes se mi stalo temer to same... Rano byl sice vypnuty, ale pak se najednou zapnul. Tak jsem to vypnul a za 10min znova zapnuty. Vyresil jsi to nejak? Mam ho 3ti den a udelal to az dnes.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 4. 2010 12:26
od wathers
To PetrXD - No sám se mi zapne jen když ho vypnu dálkovým ovl. ( ale taky ne vždycky ), po vypnutí přímo na přístroji to neudělá nikdy.
Jinak nechápu smysl manuálního vypínání přístroje, i když ho ručně vypnu , stejně pak jde zapnout dálkovým... :oops:

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 4. 2010 13:41
od patth
wathers píše:Může někdo poradit, jak spustit či kam vložit titulky, které jsou k DVD filmu jen přiloženy?
Díky...

Takhle to nefunguje, titulky jdou vložit nebo přiložit pouze k MKV nebo AVI, podrobněji:
http://jech.webz.cz/navody.php

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2010 07:39
od PetrXD
wathers píše:To PetrXD - No sám se mi zapne jen když ho vypnu dálkovým ovl. ( ale taky ne vždycky ), ...


Aha - tak ze nejake definitivni reseni asi neexistuje :-\ Vypinani primo na prehravaci nepocitam :-D Treba nekdy dojde ke zmene :-)

-- 12. 4. 2010 08:53 --

Ma jeste nekdo problemy se SUB titulkama? Nevim proc mi nektere jdou a nektere ne :-/ Na PC jedou vsechny - nazev je stejny jako videa. Moc se mi nechce je vsechny prevadet do SRT :-/

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2010 11:15
od zekon666
jerry007 píše:5. Zkouseli jste WI-FI? Jak to funguje? Jen, ze do nej dostanu net a muzu tahat nebo se da vyuzit i jinak na prenaseni dat pres sit, atd (asi jo, co jsem cetl)?


wifi je spíše nepoužitelné! Moc s tím nepočítej na nějaký přenos dat.
Je to dobré tak akorát na rádio a torrent, případně přehrávání AVI z PC a správu dat přes PC. Jede to do 2MB/s takže s tím tahat např. MKV je spíš šílené. Vše přes USB. O tom jak to vypadává se tu taky dost mluvilo.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2010 11:17
od patth
to petrXD : také jsem se s tím potýkal, pomohlo absolutní překopírování názvu videa do titulků ( nic navíc ... )

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 4. 2010 20:18
od tichy-petr
hanyCZ píše:Zdarec,
mam BLADE pripojeny pres opticky vystup k Logitech reprobednam... v tom nastaveni BLADE jsou dvě položky kterych si myslim že se to tyka....
1. SPDIF LPCM
2. SPDIF RAW
Jakou bych měl použít?

Dost často se mě stává že se mě právě zvuk jakoby zakousává/vyněchává... A je to jedno jestli to hraje ze sítě/HDD/DVDROM/fleška... a jestli to je AVI nebo MKV...

Díky


Zdravím, také mám Evolve připojené optikou k Z-5500 a mám vybranou SPDIF RAW a vše funguje. Jen se mi někdy stane, že při spuštění filmu nebo při posouvání se zvuk neaktivuje, musím dát mute buď na repro nebo na Evolve a pak ho vypnout mute zase a již to běží bez problémů. Stává se to málo, ale stává.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 4. 2010 12:38
od PetrXD
Tak titulky vyreseny - chyba je castecne v Blade a castecne mezi zidli a PC - ne u me, ale u tvurce titulku. Nefunkcni SUB meli strukturu SRT...
Divny je, ze PC to zvladne a Blade ne. Nektery SUB mi nejeli ani kdyz byly skutecne SUB - tam pak byla chyba v tom, ze byl text na prvnim radku {1}{1}. PC opet v pohode - Blade ne.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 4. 2010 18:19
od Gandalf1121
Zdravím. Mám Evolve Blade (1TB) s auktulním Evolve firmware. Takže Blu-ray ISO jdou, to už tady zaznělo. Ale narazil jsem na demo Pioneer, které má cca 8 části. Zde jsem narazil na problém, že přehraje pouze jednu část a to zřejmě tu nejdelší.

Takže prozatím mám tu zkušenost, že nepřehraje stukturu BD jako u DVD tj. vč. menu. Skočí přímo na hlavní (resp. zřejmě nejdelší track). Pokud máte někdo jinou zkušenost nebo i stejnou zkušenost (přip. i s jiným firmware). Dejte prosím zde vědět! Dík. :roll: