Stránka 65 z 107

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 1. 2011 22:42
od dkpecko
to pohosat: dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :-)

znie to neuveritelne, ale rustine este rozumiem a hlavne pomohlo to na celej ciare

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 02:15
od glorei
qwer4 píše:Tento ste niekdo skušal?:Альфа версия на новом SDK4. СОВСЕМ сырая. fw_hds6l_hds7l_sdk4_1.9

http://forum.iconbit.ru/download/file.php?id=2011


hej reknu vam, ze tento fw je nejlepsi jaky sem doposud zkousel, luxusni, paradn, skvele, proste nemam slov...sice problem porad s SPDIF ale o mi nevadi...tolika veci sem xlive nevidel :) jdu spat abych mohl rano vstat brzo a cely den si budu hrat s xlive...skoda jen ze nejde onlineTV, hodi to zlutou slozku a tot vse...ale jak rikam, nejlepsi FW co jsem doposud videl na evolve 2...DEKUJU ZA TEN ODKAZ

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 08:58
od pohosat
Docela se mi SDK 4 taky líbí . Pozor zatim neumí přehrávat uložené nahravky z HDD napr. mkv nebo avi. Nic néně je vidět velký posun v oblasti internetových sluřeb. Neukládá mi nastavení přehravače takže mám po zapnutí na obrazovce uvodní obrazovku průvodce nstavení přehravače.
Podle Rusů (Iconbit) je tohle alpha verze pro vyzkoušení funkcí menu .

Odkaz na forum
http://forum.iconbit.ru/viewtopic.php?f=40&t=5230

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 09:54
od djduky
joeanston píše:
dkpecko píše:ja neviem ci to uz ma joeanston, ale ja mam presne ten isty problem co on. sprava sa mi to uplne rovnako.


takze len co pridem z prace domov vyskusam tuto jeho posledne uvedenu fintu a dam vediet

Ide to! Teraz uz mam bootloader 1026L!
link
Kód: Vybrat vše
http://www.mhdworld.de/index.php?option=com_phocadownload&view=category&download=13%3Ahonki-firmware_4574_4.02-n200.zip&id=3%3Aemtec&Itemid=62&lang=en


a firmware mas ktory ,co dal bol od emtec 4574 alebo ten 5059...
teraz neviem ci sa bavime o blade 1 alebo 2 ,sam neviem medzi tymi skatulami ci je nejaky extra rozdiel vo vnutri,,ale ja mam ten 5059 a vcera cely den bez problemu 3 filmy za sebou som pozrel,..rano som ho zapal,a bez problemu,nastartovane za chvilu pustim mkv film a ide to,,jediny problem ma mp4 videa nakrutene s telefonu,,ci tam je nejaky nestandartne kodovanie,.ale to je fuk,,islo o tie mkv,,ALE AK HO VYPNEM ZO ZASUVKY,,TAK TO ZAS AZ NA PAR RESETOU TEN HDD NAJDE.....TENTO FIRMWARE CO tam mas ty? je v sk-cz jazyku?ze by ho skusil

-- 8. 1. 2011 10:00 --

P1030877.JPG


-- 8. 1. 2011 10:02 --

qwer4 píše:Tento ste niekdo skušal?:Альфа версия на новом SDK4. СОВСЕМ сырая. fw_hds6l_hds7l_sdk4_1.9

http://forum.iconbit.ru/download/file.php?id=2011


stiahol som tento tvoj odkaz,ale to ma nejaku inu priponu co sa tyka instal

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 11:06
od qwer4
Mne ten "fw_hds6l_hds7l_sdk4_1.9" nejde.nainstalovalo ho ale ostala čierna obrazovka skušal som to 3x.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 13:04
od glorei
pohosat píše:Docela se mi SDK 4 taky líbí . Pozor zatim neumí přehrávat uložené nahravky z HDD napr. mkv nebo avi. Nic néně je vidět velký posun v oblasti internetových sluřeb. Neukládá mi nastavení přehravače takže mám po zapnutí na obrazovce uvodní obrazovku průvodce nstavení přehravače.
Podle Rusů (Iconbit) je tohle alpha verze pro vyzkoušení funkcí menu .

Odkaz na forum
http://forum.iconbit.ru/viewtopic.php?f=40&t=5230


me to prehrava jakekoliv mkv, ci avi, divx, proste vse...nejdou mi jen online TV a nektere spoty z TV...a po kazdem zapnuti pristroje musim nastavovat z cinstiny na cestinu...:( ale nevadi, xLive mi to vcsechno vynahrazuje

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 13:50
od qwer4
glorei-a jaku verziu firmware ti to pise v systemovom info?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 14:26
od glorei
qwer4 píše:glorei-a jaku verziu firmware ti to pise v systemovom info?


software: v7.0.0 r438
compilated ad Oct 29 16:22

Bootloader 0000.0202.0023L

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 1. 2011 15:28
od qwer4
podarilo sa mi to spustit a tiez mi tam dalo jazyk hakybaky(činština)Ale nevedel som prist nato jak ho zmenit.nechcel som skušat aby som nahodov nedal format hdd.akurat to som videl ze som tam mal tiez software 7.0.0r438.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2011 12:24
od djduky
CELY EVOLVE BLADE STOJI ZA FIGU...BUD VSETKO NA UKOR NIECOHO,POSKUSAL SOM VSELIAKE KOMBINACIE FIRMWARE,,ALE PROSTE TEN BOOLOADER A RUSKY FIRM 5059 ASI IDE NAJLEPSIE,,AZ NA TEN ZACIATOK,,DLHO TRVA POKIAL DETEKNE HDD .....

PS...NEDELA POOBEDE ...SKUSAL SOM TEN SDK 4 R438 NA MOJOM EVOLVE,,AKO KLOBUK DOLE,
STUKAL SOM S TYM 2 HODINY,SKUSAL SUBORY S USB,,ANI SA NESEKOL,MENU KRASNE SVIZNE,,LEN TEN HDD TO NEVIE NAJST,,JEDINE PRUPOJIT EXTERNY CO JE ZAS SKODA,,NENI OD SDK NIECO INE?

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2011 18:36
od djduky
johnyman píše:No on nezamrzá při procházení, ale už při koukání na film. Ale říkám, vždycky se musí "zahřát" a pak už jede celý večer bez problémů.
Zvláštní, že přes USB šlape úplně bez problémů, až zaplním celej disk, tak určitě budu línej procházet který soubory vymazat a radši si koupím externí disk, pak už si nebudu stěžovat na nic...



TAK PRESNE TOTO MAM AJ JA,,KONECNE SOM TO TU NASIEL,,CELY MOJ PROBLEM

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2011 19:23
od qwer4

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2011 19:56
od djduky
aj si ho uz skusal? akurat ho taham,,hned to tam aj dam,som zvedavy,ty mi neporadis s tym bootladerom?ako keby som chcel tam spet vratit evolve??

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2011 20:01
od qwer4
Skusal idu tam aj niejake tv.

-- 9. 1. 2011 19:04 --

To stym boot.. by som aj ja rad vedel.

Re: Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

Odeslat příspěvekNapsal: 9. 1. 2011 20:04
od djduky
no uz aj idem na to,,mne nejak zatial nejde o tv,,atd,,internet,,to som este neriesil,,lebo neviem ci kupit ten wifi modul,,alebo potiahnut kabel,,len router mam dost daleko...ps..neskusal niekdo ist bez toho ventilatora? vecer mi to strasne lezie na nervy,ako ten hdd samsung f2 eco green co tam mam,,ten sa nehreje,aj ked som nan kopiroval 4 hodiny v kuse,alebo to nejak inak riesit? aspom o polovicu menej nech to huci..alebo ho vypat :)

-- 9. 1. 2011 20:09 --

inak pozeram podla stiahnutia,ten firmware je s fantec??
podla mna vsetky tieto zariadenia su na jednej baze..
keby som vedel ze kupim,som maximalne ochotny dat 250euro bez hdd,,nieco co pojde ako hodinky,,len mat taketo patalie,,keby bol toho bleda kupil noveho za 220 euro co u nas ide cca,,tak ma asi porazi,,teraz to skor beriem ako pokus,,idem na to