Zdravím, v pokoji pro hosty mám parádní letitou TV Samsung UE46D7000

, která je po letech už jen hloupým zobrazovadlem a sháním k ní spolehlivé MMC s jednoduchým ovládáním, primárně pro spouštění internetových služeb MagioGo, HBOMax, Netflix a Disney+. Teď tam mám starý NTB s odkazy na zmíněné služby na ploše, který funguje bezvadně, ale nikdo ho kvůli koukání nechce pouštět

Netajím se tím, že jsem po pár kouscích odpískal levné čínské krabičky. Kvůli málo frekventovanému užívání do toho nechci vrazit víc než cca 1500,- čím míň tím líp. Náhodou jsem narazil na Google Chromecast 4K, který mi s Android TV konečně dává smysl (narozdíl od starších čistě Chromecastových verzí). Výhodou je po nastavení prý jednoduché ovládání a snad i podpora všech výše zmíněných služeb + podpora do budoucna. Akorát nevím, jak je to s tím napájením, prodávají se různé verze, většinou bez adaptéru...předpokládám, že jej TV neutáhne a budu muset dokoupit ještě nějaký aspoň 1,5A zdroj. Může mě to někdo, kdo ho vlastní potvrdit? Funguje na něm i to Magio Go, v minulosti byl prý problém. Je v nabídce obchodů něco podobného, co by stálo za zvážení? Díky předem.