Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
rhinos píše:ja nevim kdyz si prectes celou diskuzi tak tu narazis na problemy ze se treba dvd sekne a pomuze jen vytazeni na urcitou dobu z napajeni plus par dalsich trablu...ale me se zadnej z techle zavaznych problemu neprojevil.spis vidim par slabin.nekdo tu zminoval opakovane nahravani pomoci kodu,ale popravde tohle ja nikdy nevyuzil a vzhledem k tomu ze to slusne vysila snad jen CT ...me spis vadi ze kdyz se koukam treba na dvd nebo na porad na hdd a mam nastaveny nahravani tak ho musim na chvilku vypnout protoze casove nahravani se spusti jen pri vypnutem pristroji...pak uz se zase muzu koukat dal pac to zvlada nahravat a zaroven prehravat porad z dvd nebo hdd,ale beru to proste jako vlastnost.Titulky bezi ale je fakt ze sou dost maly a neda se s tim asi nic delat...no a deformace obrazu tu skutecne je ale jak rikam ja to opet resim zoomem na tv takze vlastne u me opet bez problemu
ivandr píše:rhinos píše:ja nevim kdyz si prectes celou diskuzi tak tu narazis na problemy ze se treba dvd sekne a pomuze jen vytazeni na urcitou dobu z napajeni plus par dalsich trablu...ale me se zadnej z techle zavaznych problemu neprojevil.spis vidim par slabin.nekdo tu zminoval opakovane nahravani pomoci kodu,ale popravde tohle ja nikdy nevyuzil a vzhledem k tomu ze to slusne vysila snad jen CT ...me spis vadi ze kdyz se koukam treba na dvd nebo na porad na hdd a mam nastaveny nahravani tak ho musim na chvilku vypnout protoze casove nahravani se spusti jen pri vypnutem pristroji...pak uz se zase muzu koukat dal pac to zvlada nahravat a zaroven prehravat porad z dvd nebo hdd,ale beru to proste jako vlastnost.Titulky bezi ale je fakt ze sou dost maly a neda se s tim asi nic delat...no a deformace obrazu tu skutecne je ale jak rikam ja to opet resim zoomem na tv takze vlastne u me opet bez problemu
Forum jsem poctivě přelouskal a právě mě překvapuje že přístroj s takovou řadou problémů pustí vůbec do prodeje.A to vlastně stál 14999,- a mnohde ještě stojí.Za tuto cenu bych čekal poněkud jiný přístup výrobce i distributora nebo servisu.Proto jsem se ptal zda i obecně jsou dvd recordéry tak poruchové.A pokud ano tak si zatím nechám staré dobré video na nahr. pořadů z televize a dvd filmy a hudbu budu dále přepalovat na pc./quote]
ivandr píše:rhinos píše:ja nevim kdyz si prectes celou diskuzi tak tu narazis na problemy ze se treba dvd sekne a pomuze jen vytazeni na urcitou dobu z napajeni plus par dalsich trablu...ale me se zadnej z techle zavaznych problemu neprojevil.spis vidim par slabin.nekdo tu zminoval opakovane nahravani pomoci kodu,ale popravde tohle ja nikdy nevyuzil a vzhledem k tomu ze to slusne vysila snad jen CT ...me spis vadi ze kdyz se koukam treba na dvd nebo na porad na hdd a mam nastaveny nahravani tak ho musim na chvilku vypnout protoze casove nahravani se spusti jen pri vypnutem pristroji...pak uz se zase muzu koukat dal pac to zvlada nahravat a zaroven prehravat porad z dvd nebo hdd,ale beru to proste jako vlastnost.Titulky bezi ale je fakt ze sou dost maly a neda se s tim asi nic delat...no a deformace obrazu tu skutecne je ale jak rikam ja to opet resim zoomem na tv takze vlastne u me opet bez problemu
Forum jsem poctivě přelouskal a právě mě překvapuje že přístroj s takovou řadou problémů pustí vůbec do prodeje.A to vlastně stál 14999,- a mnohde ještě stojí.Za tuto cenu bych čekal poněkud jiný přístup výrobce i distributora nebo servisu.Proto jsem se ptal zda i obecně jsou dvd recordéry tak poruchové.A pokud ano tak si zatím nechám staré dobré video na nahr. pořadů z televize a dvd filmy a hudbu budu dále přepalovat na pc./quote]
ivandr píše:Proto jsem se ptal zda i obecně jsou dvd recordéry tak poruchové.
Jostr píše:Je pravda , že bych uvítal nový FW ,který by umožnil střih , ale toho se asi nedočkáme ........./quote]
drAcOniS píše:ivandr píše:Proto jsem se ptal zda i obecně jsou dvd recordéry tak poruchové.Hlavně, že se kouří z hlavně, aneb situace je vážná, nikoliv kritická.
- Cyberx
- Junior
Kdo je ten spickovej vyrobce, teda pokud se bavime o bezne spotrebce? Treba plazmy dela jen nekolik vyrobcu,ale davaji se do ruznych ramu. Takze treba Sony sjizdi z linky LG apod... Sencor vlastne zadny vyrobce neni,je to ceska znacka, delana na zakazku v Asii. Spoustu veci jim dela LG a to vim jiste, ale urcite i mnoho dalsich znacek. Proto potom neni problem koupit uplne stejny rekorder od jineho vyrobce, jak tady jiz bylo uvadeno. Treba ja jsem zkousel firmware z H&B do Sencoru,bohuzel stejne problemy, a navic neni cestina
SPimy píše:Již jsem měla řadu výše uvedených problémů, některé odpadly, a zase se mi objevily nové, o kterým jsem tu zatím nenašla zmínku. Když si nahraji pořad (dělá mi to jen u nahrávky z NOVY), nahrají se mi dvě zvukové stopy - originál a dabing a to tak nahlas, že není rozumnět ani jedné. Máte někdo podobný problém? Lze to dodatečně řešit - odstranit stopu? Jinak můžu vše rovnou smazat a téměř přestat nahrávat z novy.
m/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků