Stránka 9 z 49

To nejde vystříhat reklamy přímo na hardu a pak vypálit DVD?

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2005 13:46
od Jirka007
To nejde vystříhat reklamy přímo na hardu a teprve pak to pálit na DVD?

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2005 15:24
od svatonlu
Bohuzel zatim asi ne, resp. jsem neprisel na to jak, mozna to bude umet novy firmware, ale otazkou je, kdy tu bude...

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2005 15:57
od qwe1
Prosím,už někdo přišel na to jak dostat 3,5h film v LP do PC?To první DVD mi stále nejde.Ď

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 12. 2005 17:12
od svatonlu
A mas ho uzavrene?

Co ten signál????

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 11:48
od boss608
Hosi, uz jsem to sice psal, ale meli bysme vyresit ten signal. Ja mam taky kabelovku a problem se signalem u nekterych kanalu. Zesilovac tam cpat mi prijde nesmyslny, protoze na tv(Sony) je obraz ok na vsech kanalech. Zajimavy je, ze kdyz hodim signal z anteny do tecka a pak do tv a sencoru soucasne tak mi to rusi primu (svisle pruhy a dost hruby sum) + jeste nejake dalsi programy, ale to by em nesralo. kdyz ale hodim signal do Senc. a pak az do tv, Prima je razem ok, ale pokud vypnu Senc. a diva se pres tuner tv, tak mi to rusi CT1 jak svina, ze se na to neda divat.... Tak nevim, pls napiste nekdo nejake mozne reseni.....
A jeste k DivX: Me se stalo, ze jsem mel na DVD napalenych asi 20 divXů, ale Senc. mi zobrazil jen nektere.... To vubec netusim proc.... Kdyby to bylo kodekem, tak bych si rekl, ze je zobrazi vsechny, ale prehraje jen nektere, ale takto nevim......
Kdyby nekdo vedel tak pls napiste.

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 12:03
od Slamka
No, toto forum ma dostatocne presvedcilo ze nekupovat Sencor.. Vdaka.. :D :D

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 12:09
od Cameltosis
tywe...masakr...no co rict...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 13:02
od Jirka007
Nechápu, proč má Sencor pevný disk, když se na něm nedá editovat ta nahrávka :-) To je srandovní :-)

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 16:46
od svatonlu
Na co jsou asi pevne disky, maji take jine vyhody a verim, ze novy firmware prinese tuto moznost...Jinak pokud chcete kvalitu, tak sahnete po necem lepsim, ale ja koupil noveho Sencora se 160GB za 8500 a to si clovek rozmysli, zda vrazi 16000 do kvality nebo do standardni veci...Neprijde mi zase tak nekvalitni, alespon co jsem mel moznost poznat, problemy se signalem nemam, ale taky nemam kabelovku...

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 17:22
od papinek
Moje skušenost je ta Nahrát pořad na DVD+RW zkopírovat do PC a upravit. Koupil jsem PinnacleStudio 10 Výsledky jsou velice pěkné. Pokud by v obraze nebylo logoNOVA tak se to těžko rozpoznalo od filmu z DVD. Vřele doporučuji papinek

Rušení signálu

Odeslat příspěvekNapsal: 6. 12. 2005 19:19
od Jostr
Před 2 dny jsem se stal také majitelem tohoto rekordéru. Postupně teprve testuji jeho funkce.Signál mi ruší pouze když je rekordér zapnut.V pohotovostní stavu je vše ok. Pokoušel jsem se předřadit do stínění anténního vstupu kondík 22 n bohužel bez úspěchu. Budu ještě testovat další možnosti jak odrušit rušení z anténiho vstupu rekordéru.

Re: Rušení signálu

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2005 10:34
od Reneeee
Jostr píše:Signál mi ruší pouze když je rekordér zapnut.V pohotovostní stavu je vše ok. Pokoušel jsem se předřadit do stínění anténního vstupu kondík 22 n bohužel bez úspěchu.

Re: Rušení signálu

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2005 12:37
od aition
Reneeee píše:
Jostr píše:Signál mi ruší pouze když je rekordér zapnut.V pohotovostní stavu je vše ok. Pokoušel jsem se předřadit do stínění anténního vstupu kondík 22 n bohužel bez úspěchu.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2005 19:38
od Reneeee
Odrušovač jsem koupil v Hadexu ale vím, že jej nabízí i Karneval.

Odeslat příspěvekNapsal: 7. 12. 2005 20:02
od svatonlu
Jinak finalizovat to musis pokud vysatrihavas primo reklamu na DVD, bez finalizace to prectu taky kdekoliv, ale vzdy s reklamama. Funguje mam vystrihavani reklam na DVD+R???