Stránka 18 z 49

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2006 19:52
od Terminator (novy)
Jak je to s titulky u divx? ktery formaty to dokaze prehrat a muze se vybirat treba i z vice druhu titulku na jednom cd? A jeste bych se chtel zeptat jak to vypada se ctenim palenych dvd a nemyslim palenych v tomto rekorderu?

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 1. 2006 23:19
od MirekMG
Díky že jste mu to vysvětlili. Už jsem myslel, že budu Dejdikovi přefocovat ovladač od té Toshiby a nadzvedl mne že ze mne dělá blbce a pletu si showviev s VPS. Už jsem to tu psal, ale ten stroj uměl i takovou maličkost, že se přes jeden povel ovladače zobrazil aktuální VPS na displeji a pak stačilo dát povel nahrávej a s koncem vysílání daného pořadu se přístroj vypnul. Tam na tom vebu ČT taky nemají úplnou pravdu. Píší, že když přístroj nepřijímá VPS přepne se nahrávání dle vnitřních hodin. O přestávkách se kód nevysílá (v té době ¨byl údaj na Toshiba vyčárkovanej). To by znamenalo vždy zapnutí nahrávání už o přestávce!!!! Taky logický. Žádný z těch tří aparátů to nedělá ani u NOVY kde VPS neni vůbec. Neníli kód (a já ho požaduji VPS) nenahrává se. Jasný jak facka. Jinak VPS umí i záznam pozastavit (vypuštění reklam - u komerčních televizí nemyslitelné). Kdysi jsem si nahrával hokej MS z Vídně a je bez přestávek, jen čistej odehranej čas.

To jsem si početl

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2006 19:40
od djaak
Stal jsem se taky majitelem. Jsem vcelku spokojený, akorát po tom co jsem si přečetl by jsme mohli udělat takovej male emailovej útok na servis ohledně nového firmware.

servis.praha@fastcr.cz a info@sencorczech.cz

Ještě zajímavý odkazy, možná znáte:
http://www.elliondigital.com/eng/product01.html model DVR-950S/T/H
http://www.hb-direct.cz/hb-direct/cz/drx430/specs.asp

čerpáno z fóra na:
http://www.videoplaneta.cz

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 1. 2006 19:42
od djaak
Jenom detail mam 8216, ale bude to asi stejny, až na HDD.

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 1. 2006 08:30
od Ondřej SKIPALA
Mám dotaz. Má SENCOR SHR 8108 české menu?????

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 1. 2006 08:50
od aition
[quote="Ondřej SKIPALA";Mám dotaz. Má SENCOR SHR 8108 české menu??????/quote]

Ano, tento přístroj má české menu

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 1. 2006 13:15
od Cyberx
to djaak:
ty odkazy jsou zajímavé, ještě bych přidal tenhle. myslím že je to náě SENCOR :) Třeba vydá HB nový firmware dřív než. Já ho rozhodně testnu, pokud bde :)

http://www.hb-direct.com/EN/P_101.html

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 1. 2006 14:23
od djaak
dobrý, tak budem sledovat H&B. třeba bude firmware dřív, ale nevím jak to bude s lokalizací, aby byla čeština a region DVD, jestli to teda ma na to vliv?

HB

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 1. 2006 15:58
od Cyberx
Tak jsem to overil, firmware z HB v SENCORU funguke, lokalizace neni... Teda zatim

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 1. 2006 16:02
od Cyberx
Jo jinak je ten fw uplne stejnej, editace na HD neni, opakovane nahravani s VPS taky ne...

Posledni FW

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 11:34
od tmm
Chci potvrdit, ze nemá cenu hlídat na webu aktualizaci na verzi FW 0511111.
Toto vydání má stejné chyby jako předchozí verze.
Tzn. absence editace na HDD, ukládání DVD na HDD, opakované nahrávání s VPS, nastavení časového nahrávání hluboko v menu, apod.
Mám verzi 8216 a jsem z něj nadšený. Splňuje vše co jsem od přístroje očekával. Kombinaci velikosti HDD, DivX s českými titulky by na českém trhu pohledal.
Jasně, že mi vadí, že pro nastavení nahrávání musím zdlouhavě procházet menu, nedá se editovat (přetahování přes PC a editace tam je tak komplikovaná, že to nechávám, jak to je) a hrozně pomalu funguje změna popisu nahrávek, ale jinak jsem spokojený a šel bych do něj znovu.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 14:07
od papinek
Vlastním model 8216. Objevila se mi u toho závada svislé pruhy na obraze, přez celou obrazovku. Proto jsem ho zabalil a odeslal do opravy.
Chtělo by to aby co nejvíve lidí jim to poslalo, aby procitli a něco dělali.

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2006 14:14
od Terminator (novy)
Mohl by mi prosim nekdo rict, jak tento pristroj cte palena dvd, protoze uvazuji o jeho koupi a je to pro me docela podstatne

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2006 14:57
od aition
Terminator píše:Mohl by mi prosim nekdo rict, jak tento pristroj cte palena dvd, protoze uvazuji o jeho koupi a je to pro me docela podstatne


Mám doma pálená DVD v různých palírnách a neměl jsem zatím jediný problém se čtením (DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD video, Jpeg, DivX, MP3) - vše 100%-ně OK

Odeslat příspěvekNapsal: 16. 1. 2006 15:01
od tmm
Terminator píše:jak tento pristroj cte palena dvd

Pristroj mi zatim precetl vse co jsem do nej dal :-)
Co se tyka vypalovani, Vypaluji na DVD+R a po uzavření DVDcka jsem jeste nemel problem se ctenim na zadne dalsim zarizeni.